Un copac imens s-a rupt și a intrat în apartamentul de la 3 al unui bucureștean. Proprietarul către ADP: Mulțumesc că mă lăsați să mă joc cu pomul atâta timp!

20 feb. 2023
13451 afișări
Un copac imens s-a rupt și a intrat în apartamentul de la 3 al unui bucureștean. Proprietarul către ADP: Mulțumesc că mă lăsați să mă joc cu pomul atâta timp!
Un copac imens s-a rupt și a intrat în apartamentul de la 3 al unui bucureștean. Proprietarul către ADP: Mulțumesc că mă lăsați să mă joc cu pomul atâta timp! Sursa foto: Pentru Sectorul 6/Facebook

Un bucureștean din Sectorul 6 s-a trezit cu un copac imens, căzut la el în apartament. Bărbatul i s-a adresat în mod direct Primarului Sectorului 6, cu speranța că va face ceva.

Bucureșteanul a făcut o sesizare, iar acum așteaptă ca problema să fie rezolvată.

Bărbatul trebuie să stea cu pomul în casă până va veni ADPDU

Un bucureștean din Sectorul 6 al Capitalei și-a postat pe pagina de Facebook Pentru Sectorul 6 experiența neplăcută pe care a trăit-o: Bărbatul s-a trezit cu un copac căzut, fix la el în apartament.

Ce putem face în acest caz, domnule Ciprian Ciucu? Caz de pe strada Velei 15, bl. 4 cu sesizare făcută.

A sesizat și ADPDU, iar aceștia i-au oferit un răspuns printr-un comentariu la postare. Administrația a spus că va rezolva problema cel târziu luni, 20 februarie, postarea bărbatului fiind de joi, 16 februarie.

Buna ziua!
Intervenția colegilor de la Întreținere Arbori este programată pentru mâine cu posibilitatea prelungirii termenului de execuție până luni.
Cetățeanul le-a răspuns la comentariu spunându-le să nu se grăbească, să își bea cafeaua întâi, să facă un grătar.. Până atunci, se va „juca” cu copacul din apartament.
Să nu vă grăbiți, mâine după cafea sau luni după grătar. Mulțumesc că mă lăsați să mă joc cu pomul atâta timp!
Mai mulți bucureșteni din Sectorul 6 au văzut postarea și au lăsat câteva comentarii. Unii se luau de calitatea clipului video, alții și-au exprimat, și ei, probleme pe care le au cu copacii din sector.

O doamnă a spus că și ea a sesizat în nenumărate rânduri pericolul provocat de un copac din zona ei. Însă, un angajat ADP i-a spus că „nu este treaba lor” și nu a făcut nimic pentru a rezolva problema:

Ca să citez angajatul ADP pe care l-am întrebat ce se intâmplă dacă îmi cade un copac în cap, copac pentru care există zeci de sesizări că reprezintă un pericol, „Nu e treaba noastră!”.- E. D.
O altă bucureșteancă din Sectorul 6 a atașat o poză cu un arbore care a căzut peste 7 mașini de pe strada Uverturii, provocându-le daune și chiar spărgând unele geamuri.
Un copac căzut a spart geamul unei mașini
Un copac căzut a spart geamul unei mașini. Sursa foto: Facebook/ Alice Mihaela Gheroghiu
Copac căzut peste 7 autovehicule în Sectorul 6
Copac căzut peste 7 autovehicule în Sectorul 6. Sursa foto: Facebook/ Alice Mihaela Gheroghiu

Câteva dintre comentariile postării:

  • „N-am înțeles nimic din filmare. Atâta zoom…”- C. P.
  • „Puteți aplica globuri, beteala”- C. P.
  • „Putem începe prin a filma pe orizontală, fără zoom in-out la fiecare secundă pentru mai mult de 5 secunde.”- S. M.
  • „Puteți trece pe aici să filmați cum cereți, că avem arborele până mâine sau până luni aici. Vă aștept.”- D. D.
  • Adpdu Comunicare, am și eu o sesizare pentru Ghirlandei 52. În ianuarie când v-am sunat, ați zis că se rezolvă, suntem aproape de finalul lui februarie, trebuie să vă sun în fiecare zi?”- I. S.

Te-ar putea interesa și:

Cookies