Un copac a căzut pe rețeaua de contact, tramvaiele liniilor 5, 16 și 36, blocate pe traseu. STB: Circulă deviat | UPDATE

02 apr. 2024
1572 Afișari
Un copac a căzut pe rețeaua de contact, tramvaiele liniilor 5, 16 și 36, blocate pe traseu. STB: Circulă deviat | UPDATE
Un copac a căzut pe rețeaua de contact, liniile 16 și 36, blocate pe Șoseaua Petricani. STB: S-au aplicat măsuri de întoarcere | Foto simbol: Societatea de Transport București/Facebook

STB anunță că liniile 16 și 36 sunt blocate pe Șoseaua Petricani, din cauza unui copac care a căzut pe rețeaua de contact. Tramvaiele întorc la bucla Lacul Tei.

UPDATE ora 19:47: Liniile 5, 16 și 36 funcționează normal la acest moment. Acestea au fost blocate pentru un total de 205 minute:

Liniile 5, 16 si 36 funcționează normal pe Str. Maica Domnului. Blocare și deviere: 205 minute (15:25-18:50).

UPDATE, ora 15:43: Liniile 5, 16 și 36 sunt blocate pe Strada Maica Domnului, după stația Alexandru cel Bun, pe sensul de mers spre Str. Reînvierii, respectiv spre Lizeanu.

Cauza: un copac a căzut pe rețeaua de contact. STB anunță că tramvaiele circulă deviat.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Iulian S.
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Iulian S.

Liniile 16 și 36, blocate pe Șoseaua Petricani: un copac a căzut pe rețeaua de contact, anunță STB

Liniile 16 și 36 sunt blocate marți, 2 aprilie, ora 14:00, pe Șoseaua Petricani, până în stația Bulevardul Lacul Tei, pe sensul de mers către Bulevardul Lacul Tei.

Motivul: din cauza rafalelor de vânt, un copac a căzut pe rețeaua de contact.

STB îi anunță pe călători că s-au aplicat măsuri de întoarcere a tramvaielor la bucla Lacul Tei.

Liniile 16 și 36 – blocate pe Șos. Petricani, până în stația Bd. Lacul Tei, pe sensul spre Bd. Lacul Tei. Cauza: copac căzut pe rețeaua de contact. S-au aplicat măsuri de întoarcere a tramvaielor la bucla Lacul Tei, anunță STB într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

Amintim că, Bucureștiul se află sub o avertizare de cod portocaliu de vânt. Avertizarea meteo este valabilă până marți, 2 aprilie, ora 18:00.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) rafalele au viteze în general de 80 – 85 de km/h.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies