Controlor vamal, prins în flagrant în timp ce lua mită

de:
07 apr. 2011
1 Afișari
Controlor vamal, prins în flagrant în timp ce lua mită

Joi, procurorii DNA au prezentat probele instanţei şi au propus instanţei arestarea controlorului vamal Maria Cotunoaei, anunţă Newsin. Controlorul vamal principal, care lucra la Direcţia Municipiului Bucureşti pentru Accize şi Operaţiuni Vamale din cadrul Autorităţii Naţionale a Vămilor, este cercetată acum pentru luare de mită.

Potrivit procurorilor, în luna aprilie, femeia a pretins şi primit, de la o un reprezentant al unei societăţi comerciale, suma de 1.500 de lei pentru eliberarea unui atestat pentru comercializarea en-gros a produselor supuse accizelor.

Cutunoaei l-a contactat pe reprezentantul firmei şi a precizat că, în urma verificărilor, ar exista posibilitatea iniţierii procedurii de insolvenţă, astfel că nu poate fi emis atestatul solicitat. În ciuda faptului că societatea era nou înfiinţată şi nu a avusese până atunci activitate pentru că aştepta autorizaţiile necesare, controlorul vamal a continuat să îi spună reprezentantului societăţii că situaţia foarte gravă a firmei s-ar putea rezolva în schimbul sumei de 1.500 de lei.

Cookies