BAZAR

Un consilier local a obținut ordin de protecție împotriva nevestei. Motivul? Femeia îl bătea

Un politician din Brăila a cerut și a și obținut ordin de protecție împotriva soției sale. Motivul invocat în fața instanței: nevasta l-ar fi bătut.

Un consilier local a obținut ordin de protecție împotriva nevestei. Motivul? Femeia îl bătea. Cei doi au împreună un copil în vârstă de 9 ani, potrivit debraila.ro.

Consilierul local a obținut ordin de protecție împotriva nevestei

Politicianul din orașul Făurei, județul Brăila, fost candidat din partea Pro România pentru funcția de primar, a cerut și a obținut acest ordin de protecție, după ce nevasta, cu care are un copil în vârstă de 9 ani, l-ar fi bătut, conform sursei citate.

Consilierul local spune că într-o zi l-a găsit pe cel mic singur acasă, iar în timp ce stăteau și se uitau la televizor, nevasta sa a ajuns acasă, băută fiind.

Soția lui Gabriel Grigore Mocanu i-ar fi cerut să bea împreună, iar bărbatul a refuzat-o. În acel moment, femeia a devenit agresivă și politicianul a sunat la numărul pentru apeluri de urgență, 112, susține acesta.

Recomandăm și: De unde vin numele celor mai cunoscute cartiere din București. Crângași era de fapt o pădure, iar Oborul era mult mai macabru acum 2 sute de ani

Motivul? Femeia îl bătea

Potrivit unui document obținut de sursa citată, bărbatul ar fi rămas cu leziuni după ce femeia l-ar fi lovit cu palmele, pumnii și cu un pahar în zona feței, gâtului și zona abdomenului. Politicianul spune că astfel de episoade s-au mai întâmplat și în trecut, „pe fondul consumului de alcool de către soția sa”.

Bărbatul a declarat că a plecat de acasă de frica soției. Femeia a negat totul în fața instanței și l-a acuzat pe soț de agresivitate.

Instanța de judecată a admis cererea privind emiterea ordinului de protecție. Soția consilierului local din Brăila este obligată ca, vreme de 3 luni de zile de la emiterea ordinului, să păstreze o distanță de minim 50 de metri „față de victimă”.

Decizia Judecătoriei din Făurei a fost atacată cu apel de către soția bărbatului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button