Un concert TiPtiL

de:
11 feb. 2011
1 afișări
Un concert TiPtiL

(foto: Cătălin Grădinariu)

Concertul celor de la TiPtiL care a avut loc Joi, 10 februarie 2011 în Clubul El Grande Comandante a fost un concert de club, ca la mama lui. În primul rând locaţia a fost una specială. El Grande Comandante se află, ca mai toate cluburile din Bucureşti, la subsol.

Dar aici exista o particularitate: El Grande are, şi el, subsolul lui. Aşa ca TiPtiL a cântat în subsolul subsolului. Spaţiul este destul de cotlonos, dar sonorizarea a fost surprinzător de buna. La capitolul lumini, dacă e să fiu îngădiutor, pot sa spun ca a fost o atmosferă romantică, deşi nu acesta a fost planul. La ora 21, ora la care a fost anunţat concertul, erau în faţa scenei cam 100 de persoane.

Fum, ca peste tot, iar lumea de acolo – ca o pagina de Facebook: te bate cineva pe umar (poke) – Hei, ce mai faci? (like) – Pe unde ma esti? Aha… Bagă un numar de telefon aici (add friend).

Trupa a pus lumea in mişcare destul de repede, pentru ca au un repertoriu care nu te prea lasă să stai pe loc. Componenţa TiPtiL arată aşa: Raluca Staicu (voce), Adina Dură (voce), Bujor Stoicovici (chitară bas, contrabas), Ciprian Moisescu (tobe) şi Creţu (chitară). Muzica TiPtiL a fost descrisă aşa: adieri sonore firav-agresive-senzual-lascive-dansant-melodioase-armonios-izbitoare-creativ-colorat-înălţătoare.

În El Grande Comandante pot să vă spun că o votcă cu suc de mere costă 9 lei şi ca oricum, ca expresie a personalităţii barmanului, acesta o să iţi toarne oricum votca tonic. Dar la distracţia aia, chiar ca nu mai contează. Lumea s-a simtit bine. În faţă s-a dansat la greu, s-au legat prietenii, s-a prezentat o piesă în premieră mondială „Cu capu’n nori”, iar la finalul concertului oamenii au plecat în număr foarte mare acasă, ceea ce mie îmi spune că au venit special pentru TiPtiL. Deci… happy end.

PS – Dacă aveţi ocazia, mergeţi la un concert. Ca să vă faceţi o idee, iata o mostră. TiPtiL – Spune-mi!

Cookies