Un club de striptease şi un bar din centrul Capitalei, închise de Garda Financiară

de:
18 feb. 2013
1 Afișari
Un club de striptease şi un bar din centrul Capitalei, închise de Garda Financiară

În noaptea de vineri, 15 februarie 2013, comisari din cadrul Comisariatului General al Gărzii Financiare, au dispus suspendarea activităţii comerciale pentru o perioadă de trei luni a două localuri (un bar şi un club de striptease) din Bucureşti (str. Mendeleev).

De asemenea, comisarii au dispus şi aplicarea de amenzi în cuantum total de 110.000 lei, deoarece au constatat că se comercializau băuturi alcoolice fără banderole fiscale şi se încălcau obligaţiile legale referitoare la utilizarea caselor de marcat electronice fiscale, informează Garda Financiară într-un comunicat remis B365.ro. 

În cursul zilei de sâmbătă, 16 februarie 2013, comisari din cadrul Comisariatului General şi al secţiei Ilfov a Gărzii Financiare au verificat operatorii comerciali din piaţa bucureşteană Obor, au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale în cuantum total de 51.970 lei şi au dispus suspendarea activităţii comerciale a trei dintre firmele contraveniente. Au fost constatate abateri printre care se numără încălcarea obligativităţii utilizării caselor de marcat electronice fiscale şi lipsa actelor de provenienţă pentru produsele comercializate.

Şi anul trecut au fost închise mai multe cluburi din Bucureşti, din motive similare, printre care şi Kulturhaus. Chiar dacă Garda Financiară a anunţat că a închis aceste cluburi, ele funcţionează în continuare întrucât s-au contestat imediat măsurile dispuse de comisari, în urma controalelor efectuate.

Cookies