ÎN BUCUREȘTI

Un cinematograf va fi inaugurat anul acesta în București

Un cinematograf va fi inaugurat anul acesta în București de către operatorul HappyCinema.

HappyCinema se extinde cu încă un cinematograf în București. Operatorul a anunțat joi că are în plan să deschidă încă o locație în București.

Este vorba despre Colosseum Mall București, care va avea 7 săli cu 650 locuri.

”Chiar dacă pandemia ne-a afectat puternic și am avut o scădere drastică a veniturilor, nu am renunțat niciun moment la planurile de extindere pe care le aveam și am pregătit asiduu aceste noi deschideri. Într-un moment în care la nivel mondial există cinematografe care au închis definitiv ca urmare a crizei sanitare, ne simțim bucuroși să putem relua activitatea și chiar să inaugurăm noi locații pentru spectatorii din România. Vom oferi în continuare servicii de calitate la prețuri accesibile”, declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema.

De asemenea, HappyCinema deschide în 2021 încă trei locații, în Vaslui, Botoșani și Slobozia. Lanțul de cineplexuri va opera 10 cinematografe până la finalul anului.

Toate cinematografele au un design modern și sunt dotate cu echipamente digitale de ultimă generație. Investițiile în noile locații se vor ridica la peste 2,5 milioane de euro.

HappyCinema este al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională și este un brand construit cu un capital 100% românesc, fiind momentan prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park) și Bacău (Hello Shopping Park). Odată cu deschiderea noilor locații, HappyCinema va aștepta publicul în 37 săli de cinema cu 4.051 locuri.

Pe de altă parte, Cinema City, compania care deține aproape toate cinematografele din mall-urile bucureștene, anunță că redeschide sălile din 27 mai.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button