BAZAR

Un chef american va pregăti mâncare pentru persoanele defavorizate din Bucureşti

Chef Cathy Whims va pregăti, miercuri, masa de prânz la cantina socială Marathon din Bulevardul Basarabia nr. 170-176 (zona Diham). Masa este oferită gratuit de Asociația de Ajutor Social Marathon pentru câteva sute de persoane aflate în situație de risc social din Sectorul 2.

Chef Whims a fost nominalizată, timp de șase ani consecutiv, de Fundația James Beard pentru titlu de cel mai bun bucătar din regiunea de nord-vest a SUA. Ea deține restaurantul cu specific italian Nostrana și bistro Hamlet în Portland, Oregon.

Chef Cathy Whims se află în vizită în România la invitația Ambasadei SUA, într-un program care intenționează să promoveze expoziția universală din Milano, cu tema „Hrănirea Planetei. Energie pentru viață”. În cadrul acestei expoziții Statele Unite au pregătit un pavilion care promovează gastronomia americană sub tema „American Food 2.0”.

Asociația de Ajutor Social Marathon a fost înființată în anul 2009 și contribuie prin acțiuni umanitare la ameliorarea situației categoriilor sociale defavorizate. În aprilie 2011, Asociația a inaugurat Cantina Socială Marathon, primul proiect de ajutorare a persoanelor defavorizate din sectorul 2 din București.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button