Un cățel Pinscher pitic a fost pierdut/abandonat pe Calea Griviței din București. Poliția Animalelor Sector 1 îi caută stăpânul: „Este foarte speriat”

09 aug. 2023
4496 afișări
Un cățel Pinscher pitic a fost pierdut/abandonat pe Calea Griviței din București. Poliția Animalelor Sector 1 îi caută stăpânul: „Este foarte speriat”
Un cățel Pinscher pitic a fost pierdut/abandonat pe Calea Griviței din București. Poliția Animalelor Sector 1 îi caută stăpânul: „Este foarte speriat”. Sursa foto: Facebook/ Poliția Animalelor Sector 1

Poliția Animalelor Sector 1 a găsit marți, 8 august, un cățel Pinscher pitic pe Calea Griviței, iar autoritățile nu-și dau seama dacă blănosul a fost pierdut sau a fost abandonat. Oamenii legii l-au salvat de pe stradă și l-au dus în adăpost, dar încearcă să-i găsească stăpânul.

Un cățel Pinscher pitic a fost pierdut/abandonat pe Calea Griviței din București

Cățel Pinscher pitic pierdut/abandonat în zona Calea Griviței, a anunțat Poliția Animalelor Sector 1 într-o postare pe Facebook, marți, 8 august.

Polițiștii spun că au primiti o sesizare despre un cățel ce a fost găsit în zona Calea Griviței. Blănosul este mascul, are aproximativ 2 ani, dar din nefericire nu este microcipat și este foarte speriat.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, l-au preluat și l-au dus la adăpostul din cadrul Serviciului Poliția Animalelor Sector 1.

Am primit sesizare despre un cățel găsit în zona Calea Griviței. Câinele este un mascul, are aproximativ 2 ani, NU ARE MICROCIP și este foarte speriat. Echipa noastră a fost alertată și cățelul a fost adus la adăpostul din cadrul Serviciului Poliția Animalelor Sector 1.

Poliția Animalelor Sector 1 îi caută stăpânul

Dacă stăpânul îl caută sau dacă cineva deține informații despre acest cățel, Poliția Animalelor S1 vă roagă să luați legătura cât mai repede la numărul de telefon 0214904007.

În cazul în care sunteți proprietarul sau știți pe cineva care ar putea fi, vă încurajăm să ne anunțați imediat!
Vă mulțumim pentru colaborarea dvs. și suntem aici pentru a asigura bunăstarea animalelor aflate în dificultate!, a conchis sursa citată.

Sursa foto: Facebook/ Poliția Animalelor Sector 1
Sursa foto: Facebook/ Poliția Animalelor Sector 1

Serviciul Poliția Animalelor funcționează ca structură separată în cadrul Poliției Locale Sector 1 și are ca obiect de activitate protecția animalelor, dar și protecția persoanelor, atât împotriva apariției și răspândirii bolilor transmisibile de la animale la om, cât și de suferințe umane, fizice și psihice, cauzate de neluarea măsurilor legale în domeniu. Aici lucrează polițiști locali, medici veterinari, prinzători de animale și îngrijitori.

Cookies