Un cățel din București a ajuns întâmplător la recenzare. Recenzorii au fost fericiți când Azorel și-a regăsit stăpânul

20 iul. 2022
2693 afișări
Un cățel din București a ajuns întâmplător la recenzare. Recenzorii au fost fericiți când Azorel și-a regăsit stăpânul
Un cățel din București a ajuns întâmplător la recenzare. Recenzorii au fost fericiți când Azorel și-a regăsit stăpânul. Sursa foto: Facebook/ Primaria Sectorului 6

Nu doar oamenii merg zilele acestea la centrele fixe de recenzare din București, ci și Azorel. Un cățel care a ajuns întâmplător la recenzare, dar care, în cele din urmă, și-a regăsit stăpânul cu puțin ajutor.

Un cățel din București a ajuns la recenzare

Marți, 19 iulie 2022, un cățel a ajuns din întâmplare la recenzare. Semn că, nu doar cetățenii așteaptă zilele acestea la mesele recenzorilor de la punctele fixe deschise în Sectorul 6 al Capitalei, transmit reprezentanții Primăriei Sectorului 6 într-o postare pe pagina de Facebook.

Blănosul simpatic a ajuns singur la Primărie, chiar acolo unde este amenajat și punctul fix de recenzare.

Patrupedul se pierduse de stăpânul său, a încercat să-i ia urma prin curtea Primăriei S6, apoi curiozitatea l-a împins să urce scările. Cățelul a fost poftit înăuntru.

„După o privire rapidă în jur și un adulmecat din nas, s-a convins: stăpânul nu era la recenzare.”, spune sursa citată.

Cum și-a regăsit Azorel stăpânul

Norocul a fost de partea cățelului. Simpaticul blănos avea agățată de zgardă o plăcuță cu numărul de telefon al stăpânului. Astfel că, stăpânul a fost sunat și a ajuns la cățel în câteva minute.

El a fost botezat „Azorel” chiar de către cei care lucrează la punctul de recenzare.

Azorel a fost nevoit să-l aștepte câteva minute pe stăpân, dar lui sigur i s-au părut o veșnicie:

„Nu și-a dezlipit năsucul de geam, nu a clipit, până când cel drag nu i-a apărut în câmpul vizual”, povestesc reprezentanții Primăriei Sectorului 6.

Totul e bine când se termină cu bine. Atât bucuria patrupedului, cât și bucuria stăpânului, nu poate fi descrisă în cuvinte. După o zi grea și recenzorii au zâmbit, fericiți.

Recensământul Populației și Locuințelor 2021 este aproape de final, dar în București doar puțin peste 50% din locuitori erau recenzați, la începutul lunii iulie. Astfel că, INS a cerut sprijinul primăriilor, iar în Sectorul 6 au fost deschise 30 de puncte fixe de recenzare.

Cookies