ȘTIRI

Un caporal din București și un polițist, acuzați de crimă

Procurorii militari ai Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti i-au trimis în judecată pe Alexandru Ionuţ Stoica, agent principal de poliţie şi fost angajat al Ministerului Afacerilor Interne, şi pe Alberth Ionuţ Ionescu, caporal şi angajat al Ministerului Apărării Naţionale, conform Mediafax, citată de România Liberă. 

Cei doi sunt arestaţi preventiv, începând din 13 ianuarie. Stoica urmează să fie judecat pentru infracţiunea de omor, iar Ionescu pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la omor.

Conform anchetatorilor, caporalul Albert Ionescu se afla la volanul maşinii sale, alături de cumnatul său, Alexandru Ionuţ Stoica. La un moment dat, cei doi au intrat în conflict cu un căruţaş, au coborât din autoturism şi s-au luat la bătaie cu acesta.

„Din probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a rezultat că, în seara zilei de 10 ianuarie 2015, în jurul orei 18:00, în timp ce agentul principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ se afla pe o stradă din comuna Domneşti, judeţul Ilfov, în urma unei discuţii contradictorii avută cu victima A.F., i-a aplicat acesteia mai multe lovituri, folosind un briceag”, potrivit rechizitoriului procurorilor.

În urma loviturilor primite în zona toracelui, victima a decedat după 45 de minute.

„În aceleaşi împrejurări, caporal Ionescu Alberth Ionuţ, cumnatul inculpatului agent principal de poliţie Stoica Alexandru Ionuţ, a lovit victima cu pumnii şi picioarele”, conform sursei citate.

Dosarul va fi soluţionat de magistraţii Tribunalului Ilfov.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button