Un capac de canal a sărit pe strada Brăiliței, după ce-a trecut o mașină peste el. Acum, o groapă se cască în mijlocul șoselei. „Poliția a fost anunțată de două ori. Degeaba”

10 iun. 2024
59 afișări
Un capac de canal a sărit pe strada Brăiliței, după ce-a trecut o mașină peste el. Acum, o groapă se cască în mijlocul șoselei. „Poliția a fost anunțată de două ori. Degeaba
| Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Accidente/Filmări/Radare - Facebook

Un capac de canal a sărit, iar în locul său a rămas o gaură chiar în mijlocul unui drum din București. Problema a fost sesizată la 112, de vreo două ori, dar degeaba.

Capac de canal sărit pe Strada Brăiliței

Atenție la lucrările făcute de gașca Dorel. Cu toate că uneori sunt amuzante, dar situația se poate schimba oricând. Dacă mergem la pas prin București, vom observa destule opere de artă lăsate în urmă de „Doreii” pricepuți.

Pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov/Accidente/Filmări/Radare” a fost publicată o postare care înștiințează membrii grupului despre o astfel de operă de artă. Mai exact, o bucureșteancă vrea să atenționeze internauții în legătură cu un cap de canal.

Femeia menționează că, la trecerea unei mașini, capacul canalului a sărit. Aceasta precizează că, în prezent, acolo e o gaură. Cu toate că problema a fost sesizată la 112, chiar de două ori, nimic nu s-a schimbat.

În postare, bucureșteanca menționează că acest canal se află chiar lânga Mega Image-ul Shop&Go, din clădirea Hymalaia (Agatha Bârsescu). A doua poză ilustrează ceea ce se află în împrejurimi. Este vorba despre clădirea ce are inscripționat: Str. Brăiliței Nr.5, Bl. V 10 Sc.2. Prin urmare, femeia ne-a oferit destule repere ca să ne ferim de obstacolul cu pricina.

ATENȚIE!! Capacul canaluli a sărit iar la trecerea unei mașini. E iar gaură acolo! „Doreii” de la drumuri nu au rezolvat problema asta, cu toate că, personal, am sesizat-o la 112 (de două ori), cu legătură la Poliția Capitalei și cei care se ocupă cu drumuri.

E chiar lângă Mega Image-ul Shop&Go, din clădirea Hymalaia (Agatha Bârsescu), este textul publlicat de femeie pe rețeaua socială

Container părăsit pe carosabil

Dferitele obstacole întâlnite pe străzile Bucureștiului sunt surprinzătoare. enervante și chiar periculoase. Recent, pe o stradă din Sectorul 2 a apărut un container lăsat de izbeliște pe carosabil.

O postare de pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a dezvăluit existența acestui obstacol. Autorul postării a vrut să atenționeze membrii grupului și a menționat că acest container se află pe Strada Spinișdin din Capitală.

Aveți grijă pe Strada Spiniș 5… container lăsat pe carosabil.

Citește și:

Cookies