Un cap tractor a fost parcat „perfect” pe o trecere de pietoni din București. „Este lăsat corespunzător. L-a încadrat între linii”

14 mai 2023
1851 Afișari
Un cap tractor a fost parcat „perfect” pe o trecere de pietoni din București. „Este lăsat corespunzător. L-a încadrat între linii”
Un cap tractor a fost parcat „perfect” pe o trecere de pietoni din București. „Este lăsat corespunzător. L-a încadrat între linii” | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Parcările neregulamentare din București sunt o problemă de care ne lovim zilnic pe străzile orașului. Pentru pietoni, cele mai deranjate rămân mașinile ce sunt lăsate pe trecerile de pietoni, care încurcă circulație, nu permit traversarea în siguranță și obturează vizibilitatea.

Cap tractor, parcat pe o trecere de pietoni din București

De multe ori întâlnim în Capitală mașini parcate pe trecerile de pietoni. Cu toate că nu este permis ca mașina să fie lăsată pe zebră, șoferii din București, nepăsători sau neinteresați, nu țin cont de această regulă de circulație rutieră.

O astfel de parcare a fost observată de un trecător prin oraș, însă de data asta nu o mașină acoperea trecerea de pietoni, ci un cap tractor.

Acesta era încadrat pe trecerea de pietoni exact ca într-un loc de parcare. Nu depășea liniile.

Bucureșteanul a imortalizat momentul, iar pozele au fost publicate pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”. Iată imaginile:

Cap tractor, parcat pe o trecere de pietoni din București
Cap tractor, parcat pe o trecere de pietoni din București | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Oamenii s-au amuzat pe seama parcării

Postarea a strâns zeci de reacții și de comentarii de la persoanele înscrise în grup. Există și persoane care și-au exprimat nemulțumirea față de modul în care a fost parcat capul tractor, dar și oameni ce au ales să se amuze pe seama situației.

  • „Este parcată corespunzător, a încadrat-o perfect între linii. 😂”
  • „Să vină să o ridice.”
  • „Cinci minute o las. 😂”
  • „Locul pentru așa ceva este în garaj special amenajat, în parcări special amenajate sau la REMAT, în nici un caz pe trecerea de pietoni.”
  • „Și nici măcar nu e „pă” avarii.”

Mașinile parcare pe trecerile de pietoni reprezintă un pericol atât pentru cei care circulă pe jos, cât și pentru șoferi.

În anumite situații, cel de la volan nu poate vedea pietonul care dorește să traverseze strada din cauza vehiculelor, în special pe timp de noapte. Astfel, se poate ajunge la accidente de circulație grave.

Cookies