Un câine husky a plecat de acasă, din Sectorul 2, și nu s-a mai întors. Stăpânul său îl caută de mai multe zile: „Dacă îl vedeți, contactați-mă” | UPDATE

16 nov. 2023
15187 Afișari
Un câine husky a plecat de acasă, din Sectorul 2, și nu s-a mai întors. Stăpânul său îl caută de mai multe zile: „Dacă îl vedeți, contactați-mă” | UPDATE
Un câine husky a plecat de acasă, din Sectorul 2, și nu s-a mai întors. Stăpânul său îl caută de mai multe zile: „Dacă îl vedeți, contactați-mă” | Sursa foto: Facebook - Sector 2 - Informații și dezbateri

Un bărbat din București își caută câinele husky prin Sectorul 2 și le cere ajutorul locuitorilor pentru a-l găsi. Acesta a fost văzut în zona Doamna Ghica, dar și pe strada Nada Florilor.

UPDATE, 17 noiembrie: Câinele a fost găsit, anunță stăpânul său, și le mulțumește tuturor care au ajutat la localizarea lui.

A fost găsit. Mulțumesc tuturor și în special persoanelor care l-au adăpostit. Să fiți sănătoși!

Câine husky, pierdut în zona străzii Silvia-Barbu Brădescu din Sectorul 2

Un câine husky este căutat de stăpânul său încă de miercuri, 15 noiembrie, acesta fugind, probabil, de acasă, de pe strada Silvia-Barbu Brădescu din Sectorul 2. Stăpânul său îl caută îngrijorat și cere ajutorul locuitorilor pentru a-l găsi.

Bărbatul spune, pe grupul de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”, că husky-ul are 12 ani și este microcipat.

Autorul postării roagă persoanele care l-au văzut sau l-au găsit, ori pot oferi mai multe informații care să ajute la localizarea lui sunt rugate să-l contacteze.

Bună ziua. Pierdut câine husky în zona Str. Silvia-Barbu Brădescu. Este microcipat, are 12 ani. Dacă îl vede cineva rog contactați-mă. Mulțumesc.

Sursa foto: Facebook - Sector 2 - Informații și dezbateri
Sursa foto: Facebook – Sector 2 – Informații și dezbateri

În secțiunea de comentarii a postării, oamenii au încercat să-l ajute pe bărbat și au oferit mai multe adrese la care l-au văzut. Cineva spune că husky-ul hoinărea prin zona Doamna Ghica, altcineva anunță că l-a văzut pe strada Nada Florilor, cele două zone fiind apropiate.

  • „Azi era prin D-na Ghica, spre Teiul Doamnei. Destul de slăbit și dezorientat. Era pe la magazinele când vii de la pod la stația de troleibuz și 182 spre Teiul Doamnei. A vrut să intre la băiatul care e după farmacie. Ceva reparații, nu știu să-ți spun exact. Chiar m-am uitat după el să văd dacă e cu cineva. Mi-a fost milă, lumea nu îl gonea, se uitau după el. Nu renunțați. Aia e zona.” – S. Estella
  • „Ieri, pe la 15:30, l-am văzut pe Nada Florilor, pe lângă dispensar.” – A. Roca

Când vine vorba de animale de companie pierdute, grupurile de Facebook și comunitățile din diferite cartiere pot fi un real ajutor în găsirea acestora. Mulți bucureșteni au reușit să-și găsească animalele pierdute punând anunțuri pe rețelele de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies