Un câine care a căzut într-o canalizare din Sectorul 3 a fost salvat de un echipaj ASPA. A fost dus la un adăpost și va fi pregătit pentru adopție

21 sept. 2023
1426 Afișari
Un câine care a căzut într-o canalizare din Sectorul 3 a fost salvat de un echipaj ASPA. A fost dus la un adăpost și va fi pregătit pentru adopție
Un câine care a căzut într-o canalizare din Sectorul 3 a fost salvat de un echipaj ASPA. A fost dus la un adăpost și va fi pregătit pentru adopție | Sursa foto: Facebook - ASPA

Un câine a fost salvat de un echipaj de intervenție ASPA, după ce a căzut într-o gură de canal și se afla în pericol de a se îneca. Patrupedul a ajuns ăn adăpostul din Bragadiru și va fi promovat către adopție.

Un câine a fost salvat de un echipaj ASPA dintr-o canalizare

Câinele, care este de talie mică, a căzut de la înălțime într-o gură de canal care nu era bine securizată, ajungând pe o margine a bazinului. Acesta se afla în pericol de înec, a transmis ASPA pe Facebook.

Un echipaj de intervenție ASPA a reușit să salveze animalul. Incidentul a avut loc marți, pe 19 septembrie, în Sectorul 3, mai exact în zona Bulevardului Basarabia.

ASPA a fost sesizată pentru a interveni în acest caz în cursul zilei de marți, în sectorul 3, zona bd. Basarabia. Gura de canal nu era bine securizată iar câinele a căzut de la înălțime mare și a rămas blocat înăuntru, pe o margine a bazinului cu apă. Colegii noștri au reușit să extragă în siguranță câinele din canalul adânc.

Animalul a fost dus la adăpostul ASPA din Bragadiru. Aici a fost consultat de către medici, s-au efectuat toate procedurile legale și va fi pregătit pentru adopție.

ASPA intervine periodic pentru salvarea câinilor abandonați, a celor răniți sau care ajung în situații de pericol!

ASPA organizează un nou târg de adopții

ASPA organizează sâmbătă, 23 septembrie, un nou târg de adopții în Parcul Regelei Mihai I (Herăstrău), la intrarea de la Piața Charles de Gaulle. Acesta va începe la ora 10:00 și se va încheia la ora 18:00.

🐶Iată că a venit și toamna, la fel ca în Balada unui greier mic, și ne aduce un nou târg de adopții, în Parcul Regele Mihai I al României (Herăstrău), la intrarea de la Piața Charles de Gaulle.

Organizatorii au anunțat că în cadrul evenimentului vor fi prezenți căței atent selectați, foarte prietenoși și sănătoși.

Voluntarii PROEDUS vor fi și ei prezenți, dornici să le găsească adoptatori cățeilor. De asemenea, cu ajutorul sponsorilor, toți vor primi pachete foarte utile:

  • Voucher de reducere sac cu hrană uscată, hrană umedă, o jucărie și un bol de la MAXI PET România;
  • Recompense de la Pedigree Romania;
  • Ședințe gratuite de cosmetică canină de la Zen Pet Club;
  • Medalioane inteligente cu cod QR de la Petradar;
  • O pungă de cafea boabe, un pahar reutilizabil din plastic și un card Starbucks Rewards încărcat cu 20 de lei de la
  • Starbucks Romania;
  • Un voucher în valoare de 100 de lei cu care adoptatorii pot achiziționa o păturică si o pernuță sau pot să îl folosească la achiziția unui culcuș pentru cățeii adoptați de la Tashenka Comfort Zone – Love is spoken here.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies