LA MINE-N CARTIER

Un bunic a dispărut din Sectorul 3 și nu s-a mai întors acasă. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea lui | FOTO

Un bunic de 86 de a dispărut din Sectorul 3 și nu s-a mai întors acasă încă de joi seară. Poliția Sectorului 3 cere ajutorul populației pentru găsirea lui. Cei care au informații sau l-au văzut sunt rugați să sune de urgență la 112.

Poliția Capitalei cere de câteva zile sprijinul oamenilor pentru găsirea unui bunic dispărut de acasă încă de joi. Populația este rugată să sune la numărul de urgență în cazul în care l-au văzut pe bărbatul de mai jos pe stradă. Orice informații ar putea duce la găsirea lui cât mai repede.

Surprinzător este faptul că în ultimele luni mai mulți oameni au dispărut doar din Sectorul 3 sau cel puțin doar aceștia sunt raportați. Cel puțin ultimele cazuri scrise de b365.ro au fost toate din acest sector. Rămâne de văzut dacă acest caz va fi rezolvat până la urmă.

De exemplu, marți a dispărut acest bărbat din Sectorul 3: Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor. Un bărbat de 50 de ani din S3 a plecat de acasă și nu s-a mai întors

Un bătrân a dispărut din Sectorul 3 încă de joi, 5 august

Poliţia Capitalei cere sprijinul nostru pentru găsirea unui bărbat în vârstă care la data de 5 august 2021, adică joi, a plecat de acasă,de la adresa sa de domiciliu din Sectorul 3 şi nu a mai revenit până la data publicării informării autorităților. Mai jos aveți fotografia lui și câteva informații care ar putea să vă ajute dacă îl zăriți prin oraș să dați o mână de ajutor la rezolvarea anchetei.

Persoana dispărută se numeşte PÂTEA CONSTANTIN, este în vârstă de 86 de ani şi are următoarele semnalmente:

Înălţime 1,70 m, 75 kg, față ovală, ochi albaștri, păr alb, ten alb.

La data dispariției purta tricou bleumarin, pantaloni tip jeans, albastru deschis, pantofi și curea maro, transmite Poliția care cere ajutorul populației.

Cei care l-au văzut pe acest bunic dispărut și au informații sau detalii cu privire la locul în care s-ar putea afla sunt rugați să sune de urgență la Poliția Capitalei folosind numărul de urgență 112. Cine știe, poate puteți da o mână de ajutor și salva o viață.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button