Un bucureștean și-a ucis mama, o femeie de 88 de ani imobilizată la pat. Apoi a sunat la 112 și a anunțat o moarte naturală

05 apr. 2024
1210 afișări
Un bucureștean și-a ucis mama, o femeie de 88 de ani imobilizată la pat. Apoi a sunat la 112 și a anunțat o moarte naturală
Un bucureștean și-a ucis mama, o femeie de 88 de ani imobilizată la pat. Apoi a sunat la 112 și a anunțat o moarte naturală | Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Un bărbat din București a fost acuzat că și-a ucis mama. Femeia, în vârstă de 88 de ani se afla în grija fiului său, fiind imobilizată. În urma autopsiei s-a constata că bătrâna a decedat după ce a fost sufocată.

Un bărbat și-a ucis mama în vârstă de 88 de ani

Incidentul s-a petrecut în data de 20 martie 2024, într-un imobil din Sectorul 6 al Capitalei. Parchetul de pe lângă Tribunalul București a transmis că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, și-a strangulat mama, o femeie în vârstă, imobilizată la pat.

Ulterior, bucureșteanul a sunt la 112, spunând că mama sa a decedat natural:

La data de 20.03.2024, în timp ce se afla în locuința comună din Municipiul București, sector 6, inculpatul și-a sufocat și strangulat mama în vârstă de 88 de ani, care era în grija sa, fiind imobilizată la pat. Ulterior, inculpatul a apelat serviciul de urgență 112, sesizând faptul că mama sa era decedată.

Din păcate, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața femeii, constatând decesul acesteia. Ulterior, corpul a fost dus la INML pentru efectuarea autopsiei:

Autopsia medico-legală a relevat că moartea a fost violentă și a fost produsă printr-un mecanism complex de sufocare/strangulare, care nu poate fi autoprovocat în nicio situație.

A fost reținut pentru 30 de zile

În data de 4 aprilie 2024, acțiunea penală împotriva bucureșteanului de 55 de ani a fost pusă în mișcare de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Acesta este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de:

  • Violență în familie în modalitatea omorului.

Inițial, față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, în cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, care a dispus arestarea preventivă a respectivului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cookies