Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn. Amenda dată de polițiști l-a răcorit

22 iul. 2021
151 Afișari
Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn. Amenda dată de polițiști l-a răcorit
Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn. Amenda dată de polițiști l-a răcorit

Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn. Nu știm care au fost raționamentele din spate, dar amenda dată de polițiști l-a răcorit.

Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn. Amenda dată de polițiști l-a răcorit.

Un bucureștean și-a parcat mașina pe plajă, la Saturn

Un turist din București și-a parcat mașina chiar pe nisip, în stațiunea Saturn, în apropierea șezlongurilor.

Recomandăm și: Accident grav pe Centura Capitalei. Un elicopter transportă victima la spital

Turistul în vârstă de 43 de ani, din București, a fost surprins de Poliție și amendat. Bărbatul trebuie să plătească suma de 10.000 de lei.

„Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn. Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, a precizat IPJ Constanța prin intermediul unui comunicat.

Parcarea mașinilor în locuri nepermise

Parcarea mașinilor în locuri nepermise este o situație tot mai întâlnită, nu numai pe litoral, ci și în București. În urmă cu două zile, primarul Sectorului 4 anunța prin intermediul unei postări pe Facebook că, o mașină a fost ridicată după ce șoferul a lasat-o zile-n șir pe o trecere de pietoni.

Recomandăm și: O mașină parcată zile-n șir pe o trecere de pietoni din S4 a fost ridicată. Cât costă recuperarea și cât durează

Bolidul cu numere de Germania era parcat chiar pe trecerea de pietoni din fața unei grădinițe. În urma unei sesizări primite, mașina a fost ridicată de autorități. Daniel Băluță a transmis că „Lipsa bunului simț se plătește”.

Edilul Sectorului 4 a declarat că în zona respectivă existau marcaje, dar era și semnalizată corespunzător în așa fel încât șoferii să nu parcheze. Autoritățile au avut grijă ca mașina ridicată să ajungă într-o parcare, dar contra-cost.

Amintim că, puteți verifica dacă v-a fost ridicată mașina în Sectorul 4 al Capitalei la numărul de telefon 021.9441 sau pe site-ul mobilitateurbana4.ro, la secțiunea „Ridicări Auto”.

Proprietarii autoturismelor trebuie să plătească 300 de lei + TVA pentru recuperarea mașinii (în primele 24 de ore de la ridicare). După cele 24 de ore se adaugă 50 de lei + TVA / în fiecare zi. Plata se poate face atât cash, cât și cu cardul.

Cookies