Un bucureștean și-a parcat mașina la răscruce de drumuri, încurcând circulația. „E sens giratoriu spontan”

16 mai 2023
755 Afișari
Un bucureștean și-a parcat mașina la răscruce de drumuri, încurcând circulația. „E sens giratoriu spontan”
Un bucureștean și-a parcat mașina la răscruce de drumuri, încurcând circulația. „E sens giratoriu spontan” | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

O nouă parcare inedită a fost imortalizat în București. Un șofer a decis să lase mașina la răscruce de drumuri, obligându-i pe ceilalți participanți la trafic să o ocolească.

Mașina parcată la răscruce de drumuri în București

Mașini parcate neregulamentar? Avem, cu sutele chiar. Numărul vehiculelor este din ce în ce mai mare, numărul locurilor de parcare este insuficient, iar bucureștenii nu țin cont de locul unde lasă mașinile.

Dacă cât spațiul permite efectuare parcării, mașinile sunt lăsate pe trotuar, la bordură, sau în mijlocul drumului. O astfel de parcare a fost observată marți, 16 mai 2023, de un bucureștean care se alfa în balconul său.

Un șofer a decis să lase o mașină parcată, la o bifurcație de drumuri. Problema cea mai mare este că vehiculul a fost parcat în mijlocul drumului. Mașina a fost parcată în așa fel încât ceilalți participanți la trafic să fie nevoiți să o ocolească.

Bolidul a fost fotografiat, iar pozele au fost publicate pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Din aproape în aproape, autorul postării ne arată ingenioasa parcare, de la înălțime:

| Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

„E sens giratoriu spontan”

Cu toate că modul în care a fost lăsată respectiva mașină îi încurcă pe ceilalți participanți la trafic, bucureștenii au ales să facă haz de necaz. Iată câteva dintre comentariile lăsate ce oameni:

  • „Era indecis. Nu știa dacă să meargă în stânga sau în dreapta. S-a poticnit de n-a mai plecat.”
  • „Sens giratoriu spontan.”
  • „Când toată clasa chiulește și rămâi singur în bancă.”

Parcările neregulamentare sunt extrem de des întâlnite în Capitală. Cu toate că în anumite situații acestea stârnesc amuzamentul cetățenilor, ele pot reprezenta un pericol atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni.

Mașinile parcate în drum pot provoca accident rutiere grave în anumite situații, în special pe parcursul nopții.

Cookies