Un bucureștean și-a parcat BMW-ul neregulamentar și a rupt copacii plantați în Sectorul 2. Radu Mihaiu: Pentru astfel de grobianism am toleranță zero

03 mart. 2023
15017 afișări
Un bucureștean și-a parcat BMW-ul neregulamentar și a rupt copacii plantați în Sectorul 2. Radu Mihaiu: Pentru astfel de grobianism am toleranță zero
Un bucureștean și-a parcat BMW-ul neregulamentar și a rupt copacii plantați în Sectorul 2. Radu Mihaiu: Pentru astfel de grobianism am toleranță zero | Sursă foto: Facebook-Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu și-a exprimat nemulțumirea față de un șofer ce a parcat mașina neregulamentar și a distrus copacii proaspăt plantați în Sectorul 2. Edilul a transmis că acesta nu va rămâne nepedepsit.

Șoferul de BMW care a parcat peste copacii proaspăt plantați din Sectorul 2

Joi, 2 martie 2023, Radu Mihai a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu o mașină parcată peste un copac proaspăt plantat pe strada Ramuri Tei. Șoferului nu i-a păsat că distruge lăstarii si a decis să urce cu mașina peste ei, câtă vreme aștepta pe cineva.

Nesimțirea unora nu are limite!

Nici nu am finalizat bine amenajarea de pe str. Ramuri Tei și un nesimțit, că altfel nu-l pot numi, s-a urcat cu bolidul peste un copac proaspăt plantat, a transmis Radu Mihaiu.

Cu toate că la o distanță de doar 50 de metri se afla o parcare, unde există sute de locuri disponibile, șoferul s-a oprit pe spațiul verde proaspăt amenajat. Acestuia nu i-a păsat că-l distruge și că își bate joc de munca depusă.

A fost depusă o plângere pentru distrugere

Cu toate că respectivul a fost văzut parcând mașina în locul nepermis, echipajul Poliției Locale nu l-au prins la locul faptei. Șoferul cu BMW a plecat în două minute, după ce a luat persoana pe care o aștepta.

Vă garantez că nu va scăpa. Pentru astfel de grobianism am toleranță zero. Cei precum nesimțitul din imagine, deși o minoritate, strică orașul pentru noi toți ceilalți, a mai declarat primarul Sectorului 2.

De asemenea, edilul a mai precizat și că față de acesta a fost depusă o plângere pentru distrugere. Șoferul va fi obligat să plătească toate stricăciunile pe care le-a provocat domeniului public. Pe lângă asta, polițiștii îi vor aplica amenda maximă pentru fapta comisă.

Acest gen de parcări sunt des întâlnite în București. Șoferii nepăsători lasă mașinile neregulamentar, indiferent daca distrug domeniul public sau încurcă circulația mașinilor și a tramvaielor.

Cookies