Un bucureștean s-a uitat la filme cu jafuri pe Netflix și-a decis să dea lovitura la o farmacie. Dar i-a pus ușa piedică și-a venit poliția. „Cât e pedeapsa?”

02 feb. 2023
573 Afișari
Un bucureștean s-a uitat la filme cu jafuri pe Netflix și-a decis să dea lovitura la o farmacie. Dar i-a pus ușa piedică și-a venit poliția.
Un bucureștean s-a uitat la filme cu jafuri pe Netflix și-a decis să dea lovitura la o farmacie. Dar i-a pus ușa piedică și-a venit poliția. "Cât e pedeapsa?". Sursa foto: Unsplash

Un bucureștean care este șofer pe o platformă de ride-sharing a încercat să comită un jaf la o farmacie din Capitală, fiind inspirat de un film de pe platforma de streaming Netflix. Din păcate pentru el, de data asta viața nu a bătut filmul și la patru zile după tentativa de jaf a fost căutat și prins de polițiști.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani din București a încercat să jefuiască o farmacie fiind inspirat de filmele de acțiune. Tentativa sa a eșuat, acesta ajungând în cele din urmă în custodia poliției,

Un bucureștean a vrut să jefuiască o farmacie, însă ușa din interior i-a pus probleme

Potrivit autorităților, bărbatul avea o mare nevoie de bani, fiind dependent de jocurile de noroc. Împins de această problemă, bărbatul a decis să treacă la fapte și s-a îndreptat în seara zilei de 27 ianuarie la farmacia pe care a încercat să o jefuiască. Pentru a le intimida pe angajate, acesta a luat cu el un cuțit.

Prima dată, hoțul a intrat și s-a asigurat că nu mai este niciun client înăuntru sau în afara farmaciei. Apoi acesta a scos cuțitul și le-a amenințat pe farmaciste, cerându-le banii din casa de marcat.

Bărbatul a încercat să ajungă în spatele tejghelei farmaciei, dar s-a împiedicat de ușa de acces. Farmacistele au profitat de șansa lor și de încurcătura bărbatului și au fugit în stradă. În cele din urmă, bărbatul nu a reușit să ia niciun ban și a fugit de la locul faptei. Întregul eveniment a fost surprins de către camerele de supraveghere din incinta farmaciei.

Bărbatul a fost prins de către polițiști și le-a pus o întrebare care i-a uimit

Hoțul a fost prins pe 1 februarie, chiar în trafic. După ce a fost capturat de agenți, i-a întrebat pe aceștia cât e pedeapsa, pentru a face o comparație cu cea pe care o văzuse în filmul de pe platforma Netflix.

Conform comunicatului de presă dat de DGPMB, bărbatul ar fi fost reținut pentru 24 de ore:

„Ieri, 1 februarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 19 au reținut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 27 ianuarie 2023, în jurul orei 22.00, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 și ar fi amenințat cele două angajate cu un obiect tăietor-înțepător, solicitând banii din casele de marcat.

Acesta a fugit într-o direcție necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de polițiști și a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.”

Tânărul a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

Cookies