ARHIVA B365

Un bucureştean s-a spânzurat în arestul poliţiei, în Republica Moldova

Bărbatul a fost oprit de poliţişti în timpul nopţii şi a refuzat să facă testul de alcoolemie, informează romaniatv.net. Ba mai mult de atât, a fost foarte agresiv cu poliţiştii.

Românul a fost dus apoi la un spital, pentru prelevarea probelor, unde ar fi lovit un poliţişt. De acolo, a fost transportat la inspectoratul general de poliţie din Soroca. La câteva minute după ce a fost plasat în camera de arest care se află la etajul unu al sediului Inspectoratului de Poliţie Soroca, bărbatul a fost găsit spânzurat cu o haină pe care a agăţat-o de gratii.

„S-a acordat prim ajutor. Până a venit salvarea, deja era decedat”, a declarat Iurie Spinei, şef secţie Inspectoratul de Poliţie Soroca.

Reprezentanţii Consulatului României din Bălţi spun că poliţiştii din Soroca i-au informat despre acest caz.

„Pe măsură ce în cursul zilei de luni sau marţi vom primi rezultatele analizelor medico-legale, se va putea stabili mai clar în ce stare se afla cetăţeanul român şi ce măsuri puteau fi întreprinse pentru ca lucrurile să fie menţinute într-un stadiu normal”, a spus Radu Ciubotea, purtător de cuvânt al Consulatului României din Bălţi.

Românul era însoţit de o tânără, în momentul în care a fost reţinut de poliţişti. Potrivit poliţiştilor din Soroca, aceasta refuză acum să colaboreze cu autorităţile.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button