Un bărbat din Capitală s-a împușcat în cap

de:
15 oct. 2013
0 afișări
Un bărbat din Capitală s-a împușcat în cap

Marţi dimineaţă, un apel primit la numărul unic de urgenţă 112 anunţa că un bărbat în vârstă de 66 de ani s-ar fi împuşcat într-un apartament din Sectorul 6 din Bucureşti. Bărbatul a fost găsit împuşcat în cap de fiul său.

Din primele informaţii reiese că acesta s-ar fi sinucis, anunţă Româniatv.net.

Anchetatorii au ajuns la locul faptei şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment. Din primele cercetări, oamenii legii au descoperit că pistolul era deţinut legal de fiul bărbatului care s-a sinucis. 

Potrivit surselor citate, victima era pensionată, iar înainte a lucrat la un institut de cercetare.

În ultima perioadă, bărbatul se confrunta cu o boală incurabilă — cancerul — și urma să-i fie amputat un picior.

Anchetatorii spun că, pentru a se sinucide, bărbatul a folosit un pistol cu gaze marca Ekol pe care îl deținea legal din anul 2011.

Un bărbat a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor că tatăl său s-a împușcat cu un pistol, au declarat, marți, pentru AGERPRES oficiali ai Poliției Capitalei. Potrivit surselor citate, incidentul s-a petrecut pe strada Catlabuga din sectorul 6, unde un bărbat în vârsta de 66 de ani s-a sinucis folosind un pistol.

Apelul la 112 a fost în jurul orei 9,00.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Omoruri care efectuează cercetări pentru a vedea în ce condiții s-a produs incidentul.

Cookies