Un bucureștean s-a certat cu soția și a plecat în Grecia, fără ea. Relaxat și bronzat, bărbatul vrea să cumpere un cadou de împăcare și cere sfaturi pe internet (PS Îi ținem pumnii!)

26 iul. 2022
123906 Afișari
Un bucureștean s-a certat cu soția și a plecat în Grecia, fără ea. Relaxat și bronzat, bărbatul vrea să cumpere un cadou de împăcare și cere sfaturi pe internet (PS Îi ținem pumnii!)
Un bucureștean s-a certat cu soția și a plecat în Grecia, fără ea. Relaxat și bronzat, bărbatul vrea să cumpere un cadou de împăcare și cere sfaturi pe internet (PS Îi ținem pumnii!). Imagine simbol: Pexels

Un bucureștean povestește că s-a certat cu soția și a decis să plece singur în Grecia, vreme de două săptămâni. La finalul concediului, relaxat și bronzat, i-a întrebat pe prietenii virtuali ce cadou de împăcare ar trebui să cumpere la întoarcerea în țară. PS Îi ținem pumnii!

Un bucureștean s-a certat cu soția și a plecat în Grecia. Bărbatul vrea să-i cumpere un cadou de împăcare

Un bucureștean povestește pe un grup de Facebook că s-a certat cu soția, iar aceasta i-a spus să plece pentru că nu mai vrea să-l vadă. Zis și făcut! Bărbatul a decis să o asculte și a plecat două săptămâni în Grecia.

După ce s-a relaxat și s-a bronzat, Dan spune că a cumpărat câteva cadouri pentru nevastă: măsline, ulei de măsline, ouzo, săpunuri și creme de corp, kourabidies, borcane de miere si dulceață, ingrediente și plante aromatice. Cu toate acestea, bărbatul îi întreabă pe internauți dacă ar mai trebui să cumpere și altceva pentru împăcare și subliniază că deja au magneți de frigider.

Postarea care a devenit virală:

„Buna ziua!
M-am certat cu sotia si mi-a zis sa dispar, sa plec, nu vrea sa ma mai vada! Asa ca am plecat doua saptamani, sunt bronzat, relaxat, am luat masline, ulei de masline, ouzo, sapunuri si creme de corp, kourabidies, borcane de miere si dulceața, ingrediente si plante aromatice… voi ce credeti ca mai trebuie pentru impacare? P.S. Magneti de frigider avem”, spune Dan pe grupul de Facebook „Forum Grecia

Sfaturile internauților

Prietenii virtuali nu au stat prea mult pe gânduri și i-au oferit tot felul de sfaturi năstrușnice. Redăm mai jos câteva soluții date de internauți:

  • „Barosane, te iau eu daca încă e supărată 😅 dar sa iei și niște bere că o să ne vină sete de la atâtea măsline”;
  • „Un Zeus grec pentru soție!😜😂 Sigur vor fi iertate toate păcatele! O vară frumoasă tuturor!”;
  • „Un alibi pentru aceste 2 săptămâni.. ceva cu m-au prins cei din tribul bunga bunga și voiau sa ma gateasca și de acolo uleiul și condimentele, dar m-au ținut la soare sa ma fragezesc, de acolo bronzul”;
  • „2 săptămâni în Grecia. Cu doamna, de data asta. În Grecia nu intră supărarea. O filtrează la graniță”;
  • „Pai dacă ești bronzat și relaxat ce rost are sa te întorci și sa va impacati?”;
  • „Fă provizii de mâncare, presimt că tot vreo 2 săptămâni o să ai la masă doar pufuleți…”.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele transmise de internauți. Postarea bucureșteanului care s-a certat cu soția și a plecat singur în Grecia a strâns 1.1 K reacții, 180 de comentarii și 6 distribuiri.

Sursa foto: Captură Facebook/ Forum Grecia
Cookies