Un bucureștean fără permis și beat a lovit 12 mașini într-o parcare din Brașov

15 apr. 2021
196 Afișari
Un bucureștean fără permis și beat a lovit 12 mașini într-o parcare din Brașov

Un bucureștean fără permis și beat a lovit 12 mașini într-o parcare din Brașov, miercuri seară, alegându-se cu dosar penal.

Accident spectaculos provocat de un bucureștean. Un bărbat în vârstă de 31 de ani care a condus băut și posibil drogat, scrie Antena3, fără a avea permis, a pierdut controlul volanului şi a lovit 12 mașini parcate în Brașov.

Deoarece acesta a refuzat etilotestul, a fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice.

„Conducătorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice”, a declarat comisarul Alina Maria Ivan, de la Poliția Brașov.

În urma incidentului, fără victime, a fost deschis un dosar penal, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Cercetările vizează conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cookies