Un bucureștean enervat de un șofer care a parcat pe două locuri, amândouă de reședință, a luat o foaie și un pix și i-a scris cu năduf un bilețel: Ai parcat ca un 🐂!

19 iun. 2023
25496 afișări
Un bucureștean enervat de un șofer care a parcat pe două locuri, amândouă de reședință, a luat o foaie și un pix și i-a scris cu năduf un bilețel: Ai parcat ca un 🐂!
Un bucureștean enervat de un șofer care a parcat pe două locuri, amândouă de reședință, a luat o foaie și un pix și i-a scris cu năduf un bilețel: Ai parcat ca un 🐂!. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un bucureștean a fost atât de deranjat de parcarea unui șofer, încât i-a lăsat un bilețel „simpatic” acestuia.

„Ai parcat ca un 🐂”

Un bucureștean nemulțumit de parcarea neregulamentară a unui șofer s-a gândit să îi scrie un mesaj acestuia, în care i-a enumerat greșelile făcute.

Zis și făcut. Bărbatul a luat o foaie și un pix și s-a apucat să descrie parcarea neregulementară a șoferului. Bineînțeles că din bilețel nu au putut lipsi și jignirile la adresa șoferului.

Bilețelul sună cam așa:

Biletul lăsat de un bucureștean pe o mașină parcată neregulamentar
Biletul lăsat de un bucureștean pe o mașină parcată neregulamentar. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Ulterior, imaginea a fost postată pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un 🐂 București”, alături de descrierea:

Premiul zilei, pardon,🐂 zilei vine din proximitatea Moldovei. Pripasul moldovean a zăbovit în dulcele crâng al Capitalei, exact ca la el acasă, lângă lanul de porumb.” a scris D. M.

Mai mulți bucureșteni s-au luat de cel care a făcut postarea, spunându-i că Brăila nu este în Moldova și că mai are de învățat geografie:

Din câte știu Brăila este în Muntenia… Mai învață ceva geografie bucureștene.” – J. W.

De asemenea, postarea respectivă a fost distribuită și în grupul „Ești din Sectorul 2”, acolo unde, prin comentarii, bucureștenii au făcut glume despre șofer și despre parcarea sa neregulamentară.

Câteva dintre comentarii

  • „Poate asa se parchează la Brăila.” – V. V. R.
  • „Este BMW, are voie.” – M. D.
  • „Ca să nu-i atingă nimeni mașina, a făcut-o intenționat… N-a lăsat număr de telefon, să nu fie deranjat!… Sună la poliție!” – D. A.
  • „Toată lumea stie că Merțanele și BMW-urile au voie pe 2 locuri… E o regulă nescrisă.” – C. R.

Te-ar putea interesa și:

Cookies