Un bucureștean din Sectorul 2 al Capitalei și-a transformat mașina într-o tarabă cu flori. Când să-și înceapă afacerea, au apărut polițiștii și i-au confiscat marfa

10 iun. 2023
629 afișări
Un bucureștean din Sectorul 2 al Capitalei și-a transformat mașina într-o tarabă cu flori. Când să-și înceapă afacerea, au apărut polițiștii și i-au confiscat marfa
Un bucureștean din Sectorul 2 al Capitalei și-a transformat mașina într-o tarabă cu flori. Când să-și înceapă afacerea, au apărut polițiștii. „A primit amendă și i-a fost confiscată marfa”. Sursa foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Un șofer din București și-a transformat propria mașină în tarabă cu flori. La scurt timp după, au apărut polițiștii locali care l-au amendat.

„Ne văităm că nu sunt locuri de parcare”

Un șofer inventiv și-a creat propria tarabă cu flori, folosindu-se de exteriorul mașinii, unde le-a așezat. Acest lucru s-a întâmplat pe Calea Moșilor, în Sectorul 2 al Capitalei.

Un trecător a surprins și fotografiat momentul, după care a publicat imaginea pe pagina de Facebook „Sector 2 – Informații și dezbateri”.

Mașină folosită pe post de tarabă. Ne văitam că nu sunt locuri de parcare și se blochează prima bandă pe Calea Moșilor. Poliția locală probabil trece zilnic prin zonă. Apropo, am verificat și nu are nici asigurare și nici ITP valabile, deci poate fi încadrată la abandonate.” a povestit M. V.

Mașină transformată în tarabă cu flori
Mașină transformată în tarabă cu flori. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri

Șoferul mașinii a fost amendat, iar florile i-au fost confiscate

Nu a durat mult până ca primarul Sectorului 2 să afle despre așa-zisa „afacere ilegală” a șoferului. Acesta a văzut postarea de pe grupul dedicat informațiilor din Sectorul 2 și a trimis un echipaj de poliție la fața locului.

Polițiștii l-au amendat pe șofer, iar marfa i-a fost confiscată. Se pare că, pe lângă flori, acesta vindea și hârtie igienică.

Hârtie igienică comercializată în Sectorul 2
Hârtie igienică comercializată în Sectorul 2. Sursa foto: Facebook/ Radu Mihaiu

Primarul Radu Mihaiu a povestit cele întâmplate pe pagina sa de Facebook.

De anul acesta, din mai, avem ac de cojocul celor cu comerț ilegal și nu dăm înapoi niciun pas.
Azi un domn ne reclama pe grupul de cetățeni că cineva și-a improvizat “o tarabă” pe o mașină parcată pe un bulevard principal. Imediat un echipaj s-a deplasat la fața locului. Respectivul a fost amendat și marfa confiscată, conform legii.” a scris edilul Radu Mihaiu pe Facebook
Însă, asta nu e tot. Se pare că șoferul i-a vorbit urât unei polițiste care s-a deplasat la fața locului, după care ar fi agresat-o. Pentru acest lucru, bărbatul a mai primit încă o amendă, de data aceasta, pentru ultraj.
Însă povestea nu se termină aici. Tupeul comerciantului “de ocazie” nu s-a oprit la a-și întinde marfa unde i s-a năzărit, ci a început să urle și să agreseze colega de la Poliția Locală care doar își făcea meseria și aplica legea. 
Așadar, respectivul se alege în plus și cu o amendă pentru ultraj. Doar amendă și nu plângere penală pentru că doamna polițist e călită în astfel de situații. Și a decis să nu îl ducă în penal din atâta lucru, de această dată.” a mai adăugat primarul Sectorului 2
Te-ar putea interesa și:
Cookies