Un bucureștean cu Rolls Royce a traversat suprem, pe o trecere de pietoni de pe Dorobanți. Pe la mijlocul zebrei, l-a apucat o treabă și-a parcat boierește

17 apr. 2024
13653 afișări
Un bucureștean cu Rolls Royce a traversat suprem, pe o trecere de pietoni de pe Dorobanți. Pe la mijlocul zebrei, l-a apucat o treabă și-a parcat boierește
Un bucureștean cu Rolls Royce a traversat suprem, pe o trecere de pietoni de pe Dorobanți. Pe la mijlocul zebrei, la apucat o treabă și-a parcat boierește | Sursa foto: Ai parcat ca un bou București / Facebook

Bun găsit în „Parcarea Supremă București„, azi aduși în acest loc superb din oraș de un bucureștean cu Rolls Royce, care a parcat pe o trecere de pietoni.

„Las și eu Rolls Royce-ul meu un picuț pe trecere, fug să-mi iau 5 aripioare”

Dar domnul cu Rolls Royce Phantom a parcat superb, fix la mijloc, ca și cum s-a apucat să traverseze la volan și, la mijlocul zebrei, pac, frână, uite un KFC, fug să-mi iau un Smart Meniu, o porție de 5 aripioare și două sosuri cu usturoi.

Această splendidă parcare – în orașul ăîn care ziclnic parchează „splendid” sute de șoferi bucureșteni – a fost imortalizată de un membru al comunității „Ai parcat ca un bou București”.

Când ai Rolls Royce, parchezi cum vrei  (nu e spotul meu). PS E o glumă!

Ce este de remarcat (admirativ) în mod suplimentar este că omul nu ocupă trecerea de tot, de tot, mai lasă un picuț de spațiu și pentru eventualii pietoni.

Câteva date tehnice despre Rolls Royce Phantom, fantoma de pe trecere

În cazul bogătanilor autentici, care cumpără mașina nouă – nu ca sărakii care dau pe un SH  și 300.000 de euro – mașina asta vine cu două umbrele premium lux high end, de costă 700 de euro bucata.

Practic, dacă le vinzi pe-amândouă, poți să-ți iei, tot de la SH, un Logan mai tăvălit. Sigur, nu poți să parchezi Loganu’ pe zebra de pe calea  Dorobanți (e la doi pași de Piața Charles de Gaulle), că sari prea tare în ochi.

Aceasta este o trecere de pietoni parcă născută pentru un Rolls Royce. 😜

Alte situații adunate de prin „Parcarea Supremă București”

Cookies