Un bucureștean caută disperat hoața care i-a furat bluza albastră atârnată-n gard. Avea acte într-un buzunar, dar mai ales ardei iuți Carolina Reaper în celălalt

09 oct. 2023
2071 Afișari
Un bucureștean caută disperat hoața care i-a furat bluza albastră atârnată-n gard. Avea acte într-un buzunar, dar mai ales ardei iuți Carolina Reaper în celălalt
Un bucureștean caută disperat hoața care i-a furat bluza albastră atârnată-n gard. Avea acte într-un buzunar, dar mai ales ardei iuți Carolina Reaper în celălalt. Imagine simbol: Unsplash

O doamnă cu cărucior pentru cumpărături a sustras o bluză albastră de pe un gard, iar acum este căutată de un bucureștean care își dorește bunul înapoi. În buzunarele bluzei se aflau mai multe obiecte importante: acte, bani și…ardei iuți.

„Vă rugăm să o returnați de unde ați luat-o”

Duminică după-amiază, în jurul orei 17:52, o femeie a pus ochii pe o bluză albastră cu inscripția „România”, aflată pe un gard. Aceasta s-a asigurat că nu e văzută de nimeni și a luat-o, după care a plecat.

Bluza se afla pe un gard care aparținea unei proprietăți private, potrivit spuselor păgubitului.

Întâmplarea a avut loc pe Str. Pieței din Bucureștii Noi.

Soția păgubitului a constatat dispariția bluzei și a ținut să menționeze, pe Facebook, că haina respectivă avea într-un buzunar un portofel cu acte, iar în celălalt buzunar ardei iuți. Astfel, doamna a furat bluza cu tot cu acte și cu ardeii iuți.

Femeia a povestit pe grupul de Facebook „Iubesc Bucureștii Noi” întâmplarea și le-a cerut ajutorul oamenilor pentru găsirea doamnei.

Doamna care a luat bluza de pe gard
Doamna care a luat bluza de pe gard. s

Fapta a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din zona respectivă.

Bună seara,
Pe doamna cu cărucior de piață care la 17:52 a sustras de pe un gard pe strada Pieței o bluză albastră cu România, ce avea într-un buzunar un portofel cu acte și în alt buzunar ardei iuți, o rugăm să o returneze de unde a luat-o.
Pe cameră se vede și că doamna fuma, adică filmarea este foarte clară.
Mâine dimineață ducem imaginile la poliție .
Seară bună!

Haina respectivă îi aparținea soțului femeii care a postat pe grup. Bărbatul a dus filmarea la poliție.

Mulțumesc pentru sfaturi. Acum este soțul (păgubitul) la poliție. Sperăm să vadă cineva din anturajul “doamnei” postarea și să ni se returneze obiectele între timp. E vorba de acte, o bluză de echipă, niște bani și, desigur, ardeii Carolina Reaper”, a adăugat bucureșteanca.

„Ardeii erau proaspeți sau deshidratați?”

Femeia a făcut povestea publică pentru a primi ajutor din partea oamenilor, însă, au existat câteva persoane care au ironizat situația.
Unii au adăugat câteva comentarii menite să stârnească râsul cititorilor, cum ar fi:
  • „Ardeii erau proaspeți sau deshidratați?” (L. C. I.)
  • „Măcar ardeii să-i returneze.” (A. D.)
  • „Un lucru e clar! Nu trebuie să se pună bluzele cu portofele și ardei iuți pe garduri!”(I. F.)

Carolina Reaper, cel mai iute ardei din lume

Carolina Reaper este declarat a fi cel mai iute ardei din lume, având 1.569.300 SHU.

Potrivit chilieskert.com, mulți oameni cresc acest ardei iute extrem în principal pentru aspectul său. Dar, bineînțeles, utilizările pentru Carolina Reapers, ca la toți ardeii iute sunt următoarele: praf de chili, sosuri de chili, în tocanițe etc.

Din anul 2013, Carolina Reaper deține recordul mondial pentru cel mai iute ardei din lume.

100 de grame de ardei Carolina Reaper costă aproximativ 30 de lei.

Te-ar putea interesa și:

Cookies