Un bucureştean câştigă zeci de mii de lei lunar din pariuri

de:
22 mai 2013
1 Afișari
Un bucureştean câştigă zeci de mii de lei lunar din pariuri

Gopo, aşa cum îi spun prietenii, a intrat pentru prima dată într-o casă de pariuri de lângă Foişorul de Foc. Deşi nu avea experienţă în domeniul pariurilor sportive, bărbatul a început să investească bani, fără să aibă „performanţe”, dar era încrezător că totul se va schimba în favoarea sa, scrie adevărul.ro.

După 10 ani în care a trecut zilnic pragul caselor de pariuri, a accesat site-urile de profil, a gândit numeroase scheme şi a urmărit „bursa pariurilor”, bărbatul spune că, pentru a ajunge să câştige bani din pariuri sportive, are nevoie de ore întregi de studiu în fiecare săptămână, iar statisticile, clasamentele şi forma de moment a echipei sunt principalele ingrediente care asigură un pronostic favorabil. La acestea se mai adaugă şi puţin noroc, chiar dacă, de cele mai multe ori, Gopo ştie clar ce face.

El susţine că toate câştigurile mari pe care le-a obţinut nu se datorează norocului şi că, de regulă, oamenii nu câştigă pentru că nu urmăresc site-urile sau datele despre echipele de fotbal, jucătorii de tenis şi celelalte sporturi incluse în ofertele caselor de pariuri. „În fiecare săptămână bag în pariuri în jur de 1.000 de lei”, a declarat Gopo, precizând că, uneori câştigă zeci de mii de lei lunar.

Cel mai mare câştig pe care l-a obţinut pariorul a fost de 30.000 de lei, în doar două zile.

Cookies