Un bucureștean care a blocat trotuarul cu gunoaie a fost amendat de polițiștii din S2. „Trotuarul nu e pubelă de gunoi”

23 feb. 2023
394 Afișari
Un bucureștean care a blocat trotuarul cu gunoaie a fost amendat de polițiștii din S2. „Trotuarul nu e pubelă de gunoi”
Un bucureștean care a blocat trotuarul cu gunoaie a fost amendat de polițiștii din S2. „Trotuarul nu e pubelă de gunoi” | Sursă foto: Facebook-Poliția Locală Sectorul 2

Polițiștii Locali din Sectorul 2 au amendat un bucureștean care a blocat trotuarul cu mai mulți saci plini de gunoaie. Polițiștii l-au obligat pe respectiv să curețe zona unde depozitase deșeurile.

Un bucureștean din S2 a blocat trotuarul cu gunoaie

Situația revoltătoare a avut loc în Sectorul 2, pe strada Grigore Moisil numărul 18 și a fost reclamată de către un cetățean. După primirea sesizării, agenții din cadrul Poliției Locale S2 s-au deplasat la adresă pentru a vedea despre ce e vorba.

Aici au găsit mormane de gunoaie ce erau lăsate pe trotuar de către un cetățean ce nu avea un contract de ridicare a deșeurilor din construcții. Astfel că, acesta a preferat să le lase pe domeniul public, ocupând astfel tot trotuarul.

Acest lucru a dus la obstrucționarea circulației pietonilor în zonă, fiind nevoiți să circule pe carosabil, declară Poliția Locală Sector 2.

Bucureșteanul a fost sancționat contravențional de către polițiști. Aceștia i-au dat o amendă în valoare de 500 de lei.

De asemenea, acesta a fost obligat să se adreseze operatorului de salubritate pentru ridicarea deșeurilor și să igienizeze zona respectivă.

Gunoaie lăsate pe trotuar în Sectorul 2
Gunoaie lăsate pe trotuar în Sectorul 2 | Sursă foto: Facebook-Poliția Locală Sector 2

Oamenii sunt nemulțumiți de gunoaiele lăsate pe străzi

Mai multe persoane ce locuiesc în sectorul 2 au început să se plângă pe rețelele de socializare despre gunoaiele ce nu sunt ridicate de pe străzi. Cetățenii sunt nemulțumiți că, de ceva vreme, deșeurile sunt lăsate să prindă miros pe domeniul public.

Mai multe postări ce semnalizează această problemă au fost făcute pe pagina de Facebook Sector 2- Informații și dezbateri. Bucureștenii au publicat poze cu deșeurile de pe străzi.

Pungile de gunoaie de pe strada Logofătul Dan sau deșeurile întinse ca un covor la intersecția dintre  Strada Ripiceni și Strada Brașoveni îi deranjează din ce în ce mai tare pe oameni.

Aceștia îi cer primarului Radu Mihaiu să ia măsuri pentru a curăța străzile. Iată unul dintre mesajele lăsate de oameni:

Domnu’ Primar Radu Mihaiu, ați pierdut lupta cu gunoaiele?

Cookies