Un bucureștean băut și cu permisul suspendat a omorât un pieton în noaptea de Înviere. A fost lăsat apoi liber de judecători

06 mai 2021
243 afișări
Un bucureștean băut și cu permisul suspendat a omorât un pieton în noaptea de Înviere. A fost lăsat apoi liber de judecători

Un bucureștean băut și cu permisul suspendat a omorât un pieton în noaptea de Înviere. Judecătorii au decis însă că șoferul de 20 de ani din Capitală nu reprezintă un pericol public.

Șoferul fusese reținut 24 de ore după ce a accidentat mortal cu mașina un pieton, chiar în noaptea de Înviere, băut fiind și cu permisul suspendat, la Ciocănești, județul Dâmbovița.

Când a plecat, conform ExclusivDB, a dat cu mașina peste un bărbat de 53 de ani, care mergea la slujba de Înviere. Mai mult, individul nu a oprit, ci și-a văzut de drum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Polițiștii s-au mobilizat și au reușit să-l prindă în scurt timp, cu ajutorul colegilor din localitățile învecinate. L-au identificat repede, pentru că numărul de înmatriculare al mașinii a fost găsit la locul accidentului.

Bărbatul a fost testat, etilotestul a indicat o valoare a alcoolemiei în aerul expriat de peste 0,6 la mie, ceea ce ar putea însemna în sânge o alcoolemie dublă. În plus i-au fost recoltate și probe pentru a vedea dacă consumase și alte substanțe interzise.

Polițiștii rutieri de la Răcari l-au reținut pentru 24 de ore. După o noapte petrecută în arest, a fost dus în fața magistraților pentru măsuri legale, iar magistrații au hotărât cercetarea lui în stare de libertate, sub control judiciar.

Cookies