Un bucureștean ar fi fost omorât de un tânăr gelos pe care l-a cunoscut în tren, cadavrul fiind găsit în albia unui pârâu din județul Olt. Suspectul, reținut de polițiști

10 nov. 2023
665 Afișari
Un bucureștean ar fi fost omorât de un tânăr gelos pe care l-a cunoscut în tren, cadavrul fiind găsit în albia unui pârâu din județul Olt. Suspectul, reținut de polițiști
Un bucureștean ar fi fost omorât de un tânăr gelos pe care l-a cunoscut în tren, cadavrul fiind găsit în albia unui pârâu din județul Olt. Suspectul, reținut de polițiști. Imagine simbol: Inquam Photos/ George Călin

Un bărbat din București a fost ucis în comuna Mihăiești, din județul Olt, după care trupul său fost aruncat în albia unui pârâu. Victima l-ar fi cunoscut pe presupusul criminal chiar în noaptea crimei, într-un tren CFR.

Cum s-a petrecut evenimentul neplăcut

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din comuna Mihăiești, județul Olt, a fost reținut de procurori, fiind bănuit că ar fi omorât un bărbat în vârstă de 57 de ani din București, apoi i-ar fi aruncat trupul în albia unui pârâu.

Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 24 octombrie, când bărbatul de 57 de ani s-ar fi cunoscut în tren cu tânărul de 22 de ani și cu iubita acestuia. Toți ar fi plecat cu trenul din București și ar fi coborât în gara CFR Roșiori de Vede, potrivit Antena 3 CNN.

De acolo, aceștia s-ar fi deplasat la locuința tânărului de 22 de ani, unde ar fi început să consume alcool. Ulterior, victima i-ar fi făcut avansuri iubitei tânărului, iar acesta, pe fondul alcoolului și al geloziei, ar fi început să îi aplice mai multe lovituri cu pumnii, picioarele și cu o cheie tubulară în zona feței și a toracelui.

Astfel că, în urma loviturilor primite, victima a suferit fracturi colosale, de stern și rupturi de organe interne, care au dus la decesul acesteia.

Tânărul de 22 de ani a luat cadavrul victimei din locuința sa și l-a târât pe un câmp, după care l-a aruncat în albia unui râu.

Cadavrul a fost găsit pe data de 6 noiembrie

Potrivit Digi24, cadavrul bărbatului în vârstă de 57 de ani a fost găsit în după-amiaza zilei de 6 noiembrie în albia pârâului Călmăţui din extravilanul comunei Mihăeşti, judeţul Olt.

În cauză au început să fie făcute cercetări, fiind constituită o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de la Serviciul Investigaţii Criminale Olt, Poliţia Drăgăneşti-Olt, Secţia de Poliţie Rurală Dăneasa, Serviciul Criminalistic, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Echipa de cercetare a beneficiat şi de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Investigaţii Criminale, SIC – Sector 1 Bucureşti, SIC – Teleorman, SIC – Braşov, Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, precum şi Serviciului Operaţiuni Speciale Olt, iar în urma investigaţiilor complexe a fost identificată persoana care ar fi comis fapta.

Procurorii au menționat că, în timpul audierilor, tânărul a recunoscut fapta comisă. El a fost reținut pe data de 9 noiembrie 2023 și va fi prezentat în cursul zilei de vineri judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies