ȘTIRI

O bucureşteancă ameninţa că va arunca în aer o casă din Sectorul 6

Potrivit autorităţilor, femeia octogenară trebuie evacuată din casă, deoarece locuinţa nu-i mai aparţine. De teamă să nu fie evacuată din casă, ea s-a baricadat în locuinţă şi ameninţă că va arunca această casă în aer. Ea avea asupra sa o butelie şi a ameninţat că îi va da foc, anunţă rtv.net.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Pompieri, fiind suplimentate, de asemenea, şi forţele de la Poliţie. Mai mult, pe strada Orşova nr. 92, la domiciliul bătrânei, este prezent şi un negociator de la Poliţie.

Femeia, care spune că regretă faptul că a vândut casa, refuză să fie evacuată pentru că nu are unde să locuiască.

Fosta proprietară a imobilului nu a vrut să cedeze casa şi i-a ameninţat pe executorii judecătoreşti că va arunca locuinţa în aer. Negociatorul a discutat cu femeia, iar situaţia este sub control, oamenii din zonă fiind în siguranţă, potrivit lui Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei. Butelia a fost scoasă din casa femeii.

Pe 6 mai 2010 ea a vândut imobilul şi ar fi împărţit banii cu cele două nepoate. Bătrâna oscilează în declaraţii, susţinând că nu şi-a primit banii sau că nu a semnat contractul. Ea susţine că a fost depusă o contestaţie la executare, cu termen de 7.01.2013, dar nu are o hotărâre judecătorească prin care să fie suspendată decizia de evacuare.

Nepoatele femeii refuză să ia legătura cu executorul judecătoresc.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button