Un bucureştean acuză poliţiştii că i-au furat actele. Autorităţile susţin că le-au primit de la el

de:
06 mai 2016
0 afișări
Un bucureştean acuză poliţiştii că i-au furat actele. Autorităţile susţin că le-au primit de la el

Şoferul, un bucureştean, a fost oprit joi de un echipaj al secţiei 13 din Capitală pe motiv că vorbea la telefonul mobil, fără dispozitiv handsfree, în timp ce conducea, scrie Mediafax.

Astfel, reprezentanţi ai Poliţiei au declarat că agenţii i-au cerut documentele de identificare iar apoi l-au informat că va fi sancţionat pentru fapta constată. În acel moment, şoferul le-a cerut să oprească actele şi a plecat. Câteva ore mai târziu a mers la secţie, însoţit de un prieten, unde a depus o plângere pe motiv că poliţiştii i-au furat actele de înmatriculare ale autoturismului.

Cel care l-a însoţit pe şofer la depunerea plângerii este Cătălin Berenghi, actual candidat independent la Primăria Capitalei, care în trecut s-a făcut remercat pentru mai multe mişcări anti-moschee, organizând, printre altele, prostestul cu carcase de porci congelate şi purcei vii vopsiţi aruncaţi pe terenul unde ar urma să fie contruit lăcaşul. Acesta are o altă variantă asupra incidentului.

Prietenul meu a fost oprit în trafic, iar poliţiştii i-au reţinut documentele, fără a se întocmi un proces verbal. Poliţiştii l-au infomat apoi că dacă vrea să îşi recupereze actele, să meargă la secţia de poliţie. Prietenul meu a sunat la 112 de unde a fost redirecţionat către secţia 13. Când l-am însoţit la secţia de poliţie, oamenii de acolo au spus , semn că ştiau despre noi„, a declarat Cătălin Berenghi.

Cookies