Bucureşteanul care a tras două focuri de armă într-un autocar a fost reţinut

de:
17 aug. 2012
1 Afișari
Bucureşteanul care a tras două focuri de armă într-un autocar a fost reţinut

Bucureşteanul care a tras fără motiv două focuri de armă, într-un autocar, a fost reţinut pentru uz de armă neletală fără drept şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bărbatul, care avea permis de port-armă, a fost dus în arestul IPJ Vâlcea şi urmează ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Joi după-amiază, poliţiştii vâlceni au intrat în alertă maximă din cauza unui bucureştean, de 50 de ani, care a tras două focuri de armă într-un autocar care circula pe ruta Bucureşti-Râmnicu Vâlcea. Bărbatul a tras cele două focuri de armă în interiorul autocarului, în plan vertical, astfel că nimeni nu a fost rănit, în timpul incidentului.

„Bărbatul de 50 de ani, din Bucureşti, deţinea două pistoale, unul cu bile şi unul cu gaze, iar pe cel cu bile l-a folosit în timpul călătoriei. Niciun pasager nu a fost rănit. Potrivit martorilor, cetăţeanul a avut un comportament violent de la urcarea în autocar la Bucureşti şi exista suspiciunea că este sub influenţa băuturilor alcoolice, dar nu a avut vreun conflict cu o persoană anume sau mai mulţi pasageri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, citat de jurnalul.ro.

Cookies