Un bucureștean a transformat un trotuar în spălătorie auto. A parcat în fața shaormeriei lui Tzancă, a scos covorașele și aspiratorul și s-a pus pe treabă

26 iun. 2023
6208 afișări
Un bucureștean a transformat un trotuar în spălătorie auto. A parcat în fața shaormeriei lui Tzancă, a scos covorașele și aspiratorul și s-a pus pe treabă
Un bucureștean a transformat un trptuar în spălătorie auto. A parcat în fața shaormeriei lui Tzancă, a scos covorașele și aspiratorul și s-a pus pe treabă. Sursa foto: Facebook/ Bukureștiul

Un șofer din București a parcat pe trotuar în fața shaormeriei lui Tzancă, și-a scos covoarele și a început să-și curețe mașina. Se pare că fast food-ul va deveni în curând spălătorie auto, dacă și alți șoferi vor proceda la fel.

„Cine își aspiră Reanult-ul în față la shaormerie?”

Un șofer a fost surprins aspirânduși mașina în fața unei shaormerii „La Tzancă” din București. Bărbatul respectiv a parcat pe trotuar, a scos covoarele și ce mai era în mașina și s-a apucat de curățenie. A avut chiar și 3 spectatori care i-au privit întregul proces de curățare al mașinii.

Un trecător a observat momentul și l-a fotografiat, publicând imaginea pe pagina de Facebook „Bukureștiul”, alături de descrierea:

Trăiesc pentru shaormele făcute de maneliști locali.”

Postarea a fost văzută de mai mulți internauți care au ironizat situația. Unii au râs pe seama șoferului, alții au spus că shaormeria este închisă.

Câteva dintre comentarii

  • „A mai fost o shaormerie la Piața 1 mai și după vreo 2 luni s-a făcut frizerie.” – L. M.
  • „Cine își aspiră Renault-ul în față la shaormerie?” – S. A.
  • „Doar că inca n-a deschis, mai ai de așteptat!” – C. A. P.

Shaormeria lui Tzancă a fost închisă acum câteva luni

La doar câteva luni de la deschidere, Tzancă a întâmpinat probleme cu shaormeria, iar aceasta a fost închisă de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

ANPC a constat câteva nereguli în incinta fast food-ului și a decis ca acesta să fie închis.

Tzanca Uraganul a transmis un mesaj pe Facebook la vremea aceea, în legătură cu acest eveniment. Manelistul a explicat că afacerea sa a fost închisă pentru moment, iar decizia inspectorilor nu este definitivă. Au fost găsite nereguli privind toate sosurilor folosite. Cântărețul a subliniat că nu a fost vorba de produse expirate, potrivit evz.ro.

Se pare că shaormeria este închisă definitiv.

Te-ar putea interesa și:

Cookies