Un bucureștean a întâlnit, sub pod la Băneasa, o familie cu doi copii. Dați afară de proprietar, că a găsit o ofertă mai bună, dorm pe unde apucă, mănâncă ce găsesc

19 sept. 2023
165013 Afișari
Un bucureștean a întâlnit, sub pod la Băneasa, o familie cu doi copii. Dați afară de proprietar, că a găsit o ofertă mai bună, dorm pe unde apucă, mănâncă ce găsesc
Un bucureștean a întâlnit, sub pod la Băneasa, o familie cu doi copii. Dați afară de proprietar, că a găsit o ofertă mai bună, dorm pe unde apucă, mănâncă ce găsesc. Sursa foto: Facebook/ Daniel Daniel

O familie din București, care de trei săptămâni doarme sub un pod, are mare nevoie de ajutorul oamenilor. Un bucureștean i-a găsit căutând prin tomberoane și s-a hotărât să la cumpere ceva de mâncare și să le caute o locuință.

Copiii merg la școală

Un bucureștean a apelat la empatia oamenilor și i-a rugat, în mod public, pe Facebook, să îl ajute să găsească o locuință pentru o familie care, de aproximativ trei săptămâni, doarme pe străzi.

Familia este formată din doi părinți și doi copii minori, care încă merg la școală, în ciuda situației în care se află.

Bărbatul a întâlnit familia în zona Băneasa, căutând mâncare prin tomberoane. I s-a făcut milă, așa că le-a cumpărat ceva de mâncare, după care i-a întrebat care este povestea lor. Și i-au spus.

Cei patru membrii ai familiei au fost dați afară din apartamentul în care stăteau cu chirie, pe motiv că altcineva i-ar fi oferit mai mulți bani proprietarului. Astfel, au ajuns pe străzi, iar de trei săptămâni locuiesc sub un pod.

Familia rămasă fără casă
Familia rămasă fără casă. Sursa foto: Facebook/ Daniel Daniel

Tatăl lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant.

Dragii mei prieteni, rar se întamplă să vă cer ceva, dar azi am nevoie de ajutorul vostru.
Am întâlnit familia din imagine astăzi în zona Băneasa, căutau mâncare într-un tomberon.
După ce le-am luat ceva să mănânce, am discutat cu ei puțin și, aparent, de vreo 3 săptămâni dorm pe stradă, sub un pod. (Au fost dați afară din chirie pe motiv că a oferit altcineva mai mult)
Tatăl (Dan) lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant, iar copiii merg la școală”, a povestit bucureșteanul.

Bucureșteanul s-a oferit să le plătească chiria oamenilor

Bucureșteanul i-a rugat pe oameni să le ofere un apartament de închiriat celor patru, spunând că va plăti el chiria.
Tot ce a cerut este ca apartamentul să fie în Sectorul 1 al Capitalei. Probabil, pentru a fi aproape de școlile unde învață copiii și de locul de muncă al tatălui.
Am nevoie de ajutorul vostru în a le găsi un loc cu chirie în Sectorul 1, condiții umane. (Acopăr eu costurile cu chiria).
Dacă nu cunoașteți un loc, ajutați-mă vă rog cu o distribuire.”
O femeie care a văzut postarea bărbatului s-a oferit să ajute familia cu mâncare, haine, și cu rechizite pentru copii, dacă au nevoie:
Dacă putem ajuta cu mâncare, haine, poate pentru copilași dacă le trebuie ceva la școală.”
Momentan nu se știe dacă familia și-a găsit sau nu o locuință.
Te-ar putea interesa și:
Cookies