Un bucureştean a încheiat 11 contracte de telefonie mobilă, folosind un buletin pierdut

de:
23 ian. 2015
0 Afișari
Un bucureştean a încheiat 11 contracte de telefonie mobilă, folosind un buletin pierdut

În ziua de 19 ianuarie, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o persoană, cu privire la faptul că, în data de 14 octombrie, şi-a pierdut cartea de identitate, iar ulterior a primit, la adresa de domiciliu, înştiinţări de plată către mai multe firme de telefonie mobilă, informeaza un comunicat de presa al Politiei.

În urma discuţiilor purtate cu reprezentaţii firmelor, a reieşit faptul că, pe numele acestei persoanei au fost încheiate mai multe contracte de telefonie mobilă, dar care nu erau semnate de către aceasta.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Secţiilor 21 şi 22 au reuşit identificare şi prinderea celui în cauză, acesta fiind condus la sediul poliţiei pentru verificări.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că cel în cauză, în perioada 16 – 19 decembrie 2014 a încheiat 11 contracte de telefonie mobilă în numele persoanei care a pierdut buletinul, cu mai mulţi furnizori, ridicând totodată mai multe telefoane mobile şi tablete pe care ulterior le-a înstrăinat.

Cercetările sunt continuate în acest caz de către judiciariştii bucureşteni sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Cookies