ARHIVA B365

Un bucureştean a început o afacere cu 1.500 dolari,iar acum vinde trofee şi medalii de 1 mil euro/an

După câțiva ani de „ucenicie” în cooperativele meșteșugărești din București, Bogdan Popovici și-a deschis propria firmă, Bograve Advertising, unde produce trofee, medalii, plăci gravate din metal, lemn sau sticlă, dar şi materiale promoţionale, pentru companii mari, precum Coca-Cola sau Tuborg.

„Am început pas cu pas. Am luat un împrumut de 1.500 de dolari de la o prietenă de familie şi am luat un calculator pe care să fac proiectarea”, a declarat Bogdan Popovici, pentru zf.ro.

Primele comenzi le-a primit din partea cazinourilor, pentru care a confecționat jetoane, dar şi cadouri personalizate. Banii astfel câștigați au fost reinvestiți.

Acum, la cei 36 de ani ai săi, compania lui Bogdan Popovici, la care lucrează 11 angajați, într-o hală de producție de 1.200 de metri pătrați, îi aduce încasări de 1 milioane de euro.

„Afacerea este una complicată şi cred că nu suntem mai mult de zece companii în Bucureşti. Evoluţia pieţei depinde de bugetele de publicitate ale companiilor, iar acum piaţa este pe revenire, dar clienţii sunt foarte atenţi la modul în care îşi cheltuiesc bugetele”, a afirmat Bogdan Popovici.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button