Un bucureștean a fost surprins mergând „cu ochii închiși” prin oraș. Șoferul nu a mai deschis oglinzile retrovizoare când a plecat la drum. „Merge din instinct”

09 aug. 2023
2820 Afișari
Un bucureștean a fost surprins mergând „cu ochii închiși” prin oraș. Șoferul nu a mai deschis oglinzile retrovizoare când a plecat la drum. „Merge din instinct”
Un bucureștean a fost surprins mergând „cu ochii închiși” prin oraș. Șoferul nu a mai deschis oglinzile retrovizoare când a plecat la drum. „Merge din instinct” | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

Un șofer a fost surprins în timp ce mergea prin oraș cu oglinzile retrovizoare rabatate. Respectivul pare să nu fi fost deranjat de faptul că nu se putea asigura atunci când depășea sau schimba benzile de mers.

Un șofer a plecat la drum cu oglinzile retrovizoare rabatate

Mulți dintre oamenii din București aleg să rabateze oglinzile retrovizoare ale mașinii seara, după ce o parchează, pentru a se asigura că nu vor fi lovite și rupte de un alt șofer.

Cu toate astea, dimineața când pleacă din parcare, oglinzile sunt deschise, fiind necesare în trafic.

Un bucureștean a decis că nu are nevoie de oglinzile retrovizoare, motiv pentru care a ales să nu le mai deschidă și să pornească la drum fără nici o grijă. Cel de la volan nu a părut să fie deranjat de faptul că nu se putea asigura.

Alt participant la trafic l-a văzut prin oraș și l-a anunțat că are oglinzile rabatate. Cu toate astea, a făcut și o poză pe care a publicat-o pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”.

Iată imaginile:

Un șofer din București a plecat la drum cu oglinzile retrovizoare rabatate
Un șofer din București a plecat la drum cu oglinzile retrovizoare rabatate | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

„Dacă le deschide, trece pe modul avion”

Postarea a strâns sute de reacții și zeci de comentarii de la membrii grupului de Facebook. Mare parte dintre bucureșteni s-au amuzat de situație.

Iată câteva dintre comentariile lăsate de aceștia:

  • „Îl / o orbea soarele.”
  • „Nu are nevoie de ele, că nu se asigură.”
  • „Nu-i trebuie. Viitorul e doar în față.”
  • „Nu privi înapoi, fericirea stă mereu înainte!”
  • „Merge la derută.”
  • „Pe modelul: N-am nevoie de căști, frate. Simt muzica. 😂🤣”
  • „Dacă le deschide, trece pe modul avion  🛫
  • „Ăsta adevărat șofer profesionist. Mai rar vezi așa ceva.”

Cu toate că oamenii s-au amuzat pe seama isprăvii șoferului, astfel de neatenții pot cauza accidente grave. Fără a se asigura temeinic, bucureșteanul risca să fie lovit de o mașină care vedea din spatele său în orice moment.

Cookies