ARHIVA B365

Un bucureștean a fost prins că creștea cânepă în apartament, după ce soția a sunat la 112 VIDEO

Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au fost invitaţi de femeia care făcuse apelul, să intre în apartamentul în care se produsese scandalul.

Cu această ocazie, poliţiştii au observat în apartament plante şi resturi vegetale ce păreau a fi cânepă, din care se pot extrage droguri de mare risc, informează un comunicat al autorităților. Polițiștii au continuat verificările în interiorul imobilului, ocazie cu care au găsit în baia apartamentului numeroase frunze uscate de plante și, într-un dulap, două ghivece în care se aflau două tufe de plante verzi, ce păreau a fi cânepă, împreună cu o instalaţie artizanală utilizată pentru a stimula creşterea acestora.

Tot în interiorul dulapului poliţiştii au găsit mai multe pachete de dimensiuni reduse, învelite în staniol, ce conţineau o substanţă de culoare maronie, faţă de care există suspiciunea că ar face parte din categoria substanţelor interzise.

Întrucât din primele verificări a rezultat faptul că toate aceste bunuri ar aparţine soţului reclamantei, acesta a fost condus la sediul secţiei de poliţie pentru continuarea cercetărilor.

Bunurile au fost ridicate de poliţiştii bucureşteni şi urmează a fi predate, împreună cu suspectul, Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti pentru continuarea şi finalizarea cercetărilor.

Totodată poliţiştii bucureşteni continuă cercetările faţă de cel în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button