Un bucureștean a folosit un cauciuc pentru a semnaliza o groapă periculoasă de pe Splaiul Independenței. „Era să intru cu scuterul în ea și să îmi sparg dinții”

08 apr. 2024
728 afișări
Un bucureștean a folosit un cauciuc pentru a semnaliza o groapă periculoasă de pe Splaiul Independenței. „Era să intru cu scuterul în ea și să îmi sparg dinții”
Un bucureștean a folosit un cauciuc pentru a semnaliza o groapă periculoasă de pe Splaiul Independenței. „Era să intru cu scuterul în ea și să îmi sparg dinții”. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov - Valentin A.

În București, gropile sunt întâlnite aproape la orice pas și reprezintă un pericol real pentru șoferi, bicicliști, motocicliști sau trotinetiști.

De-a lungul timpului, gropile de pe șoselele din București au fost semnalizate în diferite moduri de către oameni. Fie postau atenționări pe grupurile de Facebook, fie le marcau cu diferite obiecte.

Recent, cineva a pus un cauciuc de mașina într-o groapă aflată pe Splaiul Independenței, pentru a o acoperi și, în același timp, semnala.

„Am pagubă de peste 2.500 de lei”

Duminică, 7 aprilie 2024, în grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” a apărut o imagine cu un cauciuc plasat într-o groapă, pe mijlocul drumului. Groapa era una destul de mare, care putea pune în pericol siguranța și viața șoferilor care conduceau pe Splaiul Independeței.

Și, cum Splaiul Independeței este una dintre cele mai importante și circulate artere ale Bucureștiului, era inevitabil să nu se întâmple vreun accident rutier. Astfel că un șofer s-a gândit să evite producerea oricărui tip de incident, a luat un cauciuc și l-a pus în groapa respectivă.

Cauciuc în groapă
Cauciuc în groapă. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov – Valentin Andries

Bucureșteanul care a publicat imaginea în grupul de Facebook a spus că, din cauza gropii respective, acum trebuie să plătească peste 2.500 de lei pentru a-și schimba anvelopele și pentru a repara janta mașinii:

Și paguba mea de 2.500 ron doar pentru 2 anvelope? Nu mai pun și costul de reparație al jantei..cine îl suportă? NIMENI! (V. A.)

Un alt bucureștean a spus că era cât pe ce să facă accident cu scuterul din cauza gropii respective:

Era să îmi rup și eu dinții cu scuterul în ea. (V. P.)

Un internaut i-a recomandat bărbatului care a făcut poza să sesizeze problema la Brigada Rutieră București și la Primăria Capitalei:

Dacă trimiteți poza către Brigada Rutieră și primărie, chiar veți realiza ceva: administratorul drumului va fi amendat, iar drumul reparat. (A. I. N.)

Te-ar putea interesa și:

Cookies