Un bucureștean a atacat cu o furculiță un tânăr din Ploiești într-un hotel din Parâng. S-a deschis un dosar penal pentru atacator

20 feb. 2023
237 afișări
Un bucureștean a atacat cu o furculiță un tânăr din Ploiești într-un hotel din Parâng. S-a deschis un dosar penal pentru atacator
Un bucureștean a atacat cu o furculiță un tânăr din Ploiești într-un hotel din Parâng. S-a deschis un dosar penal pentru atacator | Sursă foto: Inquam Photos-Cornel_Putan

Un bucureștean a atacat un alt tânăr ploieștean cu o furculiță pe care i-a înfipt-o în spate, într-un hotel din Parâng. Ploieșteanul a ajuns, luni, la Spitalul de Urgență din Petroșani în urma altercației.

Un bucureștean a atacat un ploieștean cu o furculiță, într-un hotel din Parâng

Autoritățile din cadrul IPJ Hunedoara au transmis, printr-un comunicat de presă, că, în data de 20 februarie, în jurul orei 11:20, un tânăr în vârstă de 19 ani s-a prezentat la spital, având nevoie de îngrijiri medicale din cauza unei răni provocate în urma unei altercații:

În data de 20 februarie 2023, în jurul orei 11:20, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de personalul medical al Spitalului de Urgență din localitate cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost adus un tânăr care prezenta o plagă în zona spatelui.

Conflictul ar fi avut loc în noaptea de miercuri spre joi, într-un hotel situat în Parâng. În urma acestuia, tânărul din Ploiești s-ar fi ales cu o plagă în zona spatelui, provocată de înțeparea sau lovirea zonei cu un obiect ascuțit, a mai precizat IPJ Hunedoara:

Din primele verificări și din declarația verbală a persoanei vătămate, în vârstă de 19 ani, din Ploiești, polițiștii au stabilit faptul că între acesta și un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, din București, ar fi avut loc o altercație în noaptea de 15/16 februarie 2023, într-o cameră a unei unități de cazare din Masivul Parâng, ocazie cu care tânărul de 19 ani ar fi fost lovit/înțepat cu un corp ascuțit (posibil o furculiță) în zona spatelui.

Tânărul vătămat a rămas internat, în continuare, la Spitalul de Urgență Petroșani, iar polițiștii au deschis, în urma celor întâmplate, un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de:

  • Loviri sau alte violențe.

Momentan, nu se cunoaște motivul pentru care tânărul din Ploiești a fost atacat de către bucureșteanul alături de care era cazat în hotelul din Parâng.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies