Un bucureștean a amenințat că aruncă în aer un bloc din Sectorul 2, noaptea trecută. Polițiștii au evacuat toți locatarii

28 iul. 2022
1430 Afișari
Un bucureștean a amenințat că aruncă în aer un bloc din Sectorul 2, noaptea trecută. Polițiștii au evacuat toți locatarii
Un bucureștean a amenințat că aruncă în aer un bloc din Sectorul 2, noaptea trecută. Polițiștii au evacuat toți locatarii. Imagine simbol: Inquam Photos / Adel Al-Haddad

Alertă cu bombă în București, miercuri seară. Un bucureștean a sunat la 112 și a amenințat că aruncă în aer un bloc din Sectorul 2. Toți locatarii au fost evacuați, iar traficul din zonă a fost oprit.

Un bucureștean a amenințat că aruncă în aer un bloc din Sectorul 2

Miercuri seară (27 iulie), un bucureștean a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a amenințat că aruncă în aer un bloc din Sectorul 2.

La fața locului au ajuns de urgență trupele speciale care au evacuat locatarii din bloc și au oprit circulația pe șosea.

Un bărbat i-a anunțat pe polițiști din cadrul Secției 7 că a montat o bombă în scara blocului. Oamenii din bloc nu au știut ce se întâmplă și au intrat în panică, fiind evacuați de urgență de către forțele speciale, fără prea multe explicații.

Blocul respectiv are două scări, iar acolo locuiesc și persoane străine, de origine chineză sau arabă, dar locatarii au declarat că nu au avut niciodată probleme.

Polițiștii și echipa pirotehnică au efectuat verificări la fața locului.

Trafic rutier blocat

Mai bine de o oră, traficul rutier a fost blocat. Șoferii au fost nevoiți să stea bară la bară, mai ales că blocul se află la o distanță mică de intrarea pe Autostrada A3, potrivit antena3.ro.

După ce au terminat verificările, oamenii legii au constatat că a fost vorba de o alarmă falsă. Mai apoi, toți locatarii au fost luați la întrebări.

Polițiștii încă nu au descoperit cine a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112. În ultima vreme, oamenii legii primesc astfel de apeluri din ce în ce mai des.

Cookies