Un bucureștean a ajuns personaj pe internet din cauza unui ritual la care nu renunță. Zilnic parchează pe același trotuar, să-și ia ziarul de la chioșc

16 mai 2023
31262 Afișari
Un bucureștean a ajuns personaj pe internet din cauza unui ritual la care nu renunță. Zilnic parchează pe același trotuar, să-și ia ziarul de la chioșc
Un bucureștean a ajuns personaj pe internet din cauza unui ritual la care nu renunță. Zilnic parchează pe același trotuar, să-și ia ziarul de la chioșc. Sursa foto: Facebook/ Ai parcat ca un bou București

Un șofer a parcat pe trotuar ca să meargă până la chioșc să cumpere un ziar. Bucureștenii au lăudat acțiunea bărbatului, spunând că este admirabil faptul că încă citește presă scrisă.

„E a doua oară când oprește pe trotuar ca să își ia ziarul”

Un bucureștean a fost surprins parcând pe trotuar pentru puțin timp, doar cât să meargă la chioșc să își cumpere un ziar. Bărbatul a fost observat de către un trecător care l-a fotografiat atât pe el, cât și parcarea sa neregulamentară. Ulterior, trecătorul a postat imaginea pe pagina de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de descrierea:

E a doua oară când nenică ăsta oprește pe trotuar în halul ăsta doar ca să își ia ziarul. În afară de sunat la locală se mai poate face pe undeva o sesizare ?” – D. A.

Postarea trecătorului a strâns zeci de comentarii din partea internauților. În mare parte erau laude la adresa șoferului, evidențiat fiind faptul că încă citește presă scrisă și că este un lucru de admirat.

În loc să apreciem că mai există încă oameni care citesc ziare în format fizic, noi le dăm în cap… Felicitări domnului care apreciază presa scrisă.” – A. I. P.

Au existat și câțiva internauți care s-au luat de bărbatul care a făcut postarea sau care au glumit pe seama parcării.

Câteva dintre comentarii

  • „Dacă nu îl prinde în flagrant, degeaba suni. Iar la cât de promptă e locala, ajunge omul înapoi acasă pana vin, cu tot cu ziar.” – G. E. V.
  • „Ți-ai răspuns singur, oprește pe trotuar doar ca să își ia ziarul. În 2 minute pleacă.” – T. V.
  • „Poți sesiza la Obregia, poate te ține puțin.” – R. A.
  • „Să citească pe net știrile.” – P. P.
  • „Stă el pe inima ta? Lasă-l în pace, strada este goală si probabil stă mai puțin de 2 minute. Găsește o altă modalitate de a-ți elimina frustrarea.” – A. K.

Te-ar putea interesa și:

Cookies