ȘTIRI

Taxă de protecție pentru o rută de maxi-taxi: asta cerea un bucureștean prins în flagrant

Poliția a fost sesizată încă din 25 aprilie de către partea vătămată că bărbatul cu pricina i-ar fi solicitat şi ar fi primit diverse sume de bani, pentru a putea efectua o rută de maxi-taxi în zona autogării Basarab.

După ce a fost stabilită întâlnire între suspect și victimă, polițiștii l-au prins în flagrant. De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de judiciariştii bucureşteni a rezultat faptul ca suspectul ar fi solicitat şi primit sume de bani cuprinse între 400 şi 3.600 lei lunar de la mai multe persoane cu titlul de “taxă de protecţie”, de aproximativ 6 luni.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii şantaj, cu autorul în stare de reţinere, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţia Capitalei revine cu recomandarea adresată tuturor persoanelor care se confruntă cu astfel de situaţii sau care au cunoştinţă de săvârşirea unor astfel de fapte, să apeleze de urgenţă numărul unic 112 sau să sesizeze de îndată cea mai apropiată secţie de poliţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button