ȘTIRI

Un bucureștean a murit în Eforie Nord

Bărbatul s-a aventurat la 30 de metri de ţărm în ciuda valurilor mari, el fiind scos la mal de către turiştii aflaţi în zonă, dar medicii nu au reuşit să-l salveze, scrie adevarul.ro.

Poliţiştii din Eforie au fost sesizaţi prin 112 de faptul că o persoană s-a înecat în apele Mării Negre, în zona Taberei Luminiţa din Eforie Nord, la faţa locului deplasându-se cadre medicale, dar şi un echipaj de poliţie.

Valentin Virgil M. avea 64 de ani, era din Bucureşti şi venise pentru câteva zile la mare. El a mers luni să facă plajă pe o porţiune neamenajată, a ignorat valurile mari şi curenţii puternic şi s-a aventurat în larg. Ajuns la aproximativ 30 de metri de mal el şi-a dat seama că are probleme şi nu mai poate reveni la ţărm, făcând eforturi să se menţină la suprafaţă.

Situaţia sa disperată a fost văzută de câţiva turişti care au sărit să-l ajute, scoţându-l la mal mai mult mort decât viu. Medicii chemaţi la această intervenţie l-au resuscitat pe turist timp de 40 de minute, fără a reuşi să-l aducă la viaţă. Cadrele medicale au stabilit că decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator prin submersie.

Trupul bărbatului a fost dus la morga Cimitirului Central pentru efectuarea necropsiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button