Un bucureștean a cumpărat, marți, carne stricată de la un supermarket din Capitală FOTO

de:
18 mart. 2014
20 Afișari
Un bucureștean a cumpărat, marți, carne stricată de la un supermarket din Capitală FOTO

Bărbatul a rămas şocat când a descoperit că o bună parte din carne era verde şi stricată. El a încercat în zadar să contacteze Protecţia Consumatorului, însă nimeni nu i-a răspuns la telefon. Într-o intervenţie la România TV, preşedintele ANPC a declarat că se va ocupa de această problemă.

„Când desfac casoleta cu gulaş de porc, surpriză. Ori eu nu văd bine ori am dat peste un porc extraterestru. Carnea de sub eticheta mare care acoperea capacul caserolei era verde şi duhnea într-un hal. Conform etichetei, carnea era în termen de valabilitate”, a scris bucureşteanul într-un mail trimis pe adresa redacţiei RomaniaTV.net.

Reprezentanţii magazinului s-au oferit să-i returneze banii, însă bărbatul a dorit să facă plângere la Protecţia Consumatorului. A încercat să sune la numerele de telefon afişate pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, însă la capătul celălalt îi intra de fiecare dată un robot.

„Nu o să vă răspundă absolut nimeni, doar un robot. La al doilea număr îmi spune că nu este valabil”, a declarat Ionuţ Ivanov la România TV.

Marius Alexandru Dunca, preşedintele interimar ANPC, a confirmat faptul că după ora 16.30 nimeni nu mai răspunde la telefoanele instituţiei. După această oră, toate sesizările pot fi făcute doar online pe site-ul ANPC.

„După 16.30 totul se face doar prin site. O să ne autosesizăm. O să mă ocup de această problemă. Am văzut şi eu carnea”, a declarat Dunca.

Cookies