Un brad s-a prăbușit peste o mașină ce se afla în mers pe DN1. Traficul a fost blocat la ieșirea din Azuga

26 feb. 2023
353 afișări
Un brad s-a prăbușit peste o mașină ce se afla în mers pe DN1. Traficul a fost blocat la ieșirea din Azuga
Un brad s-a prăbușit peste o mașină ce se afla în mers pe DN1. Traficul a fost blocat la ieșirea din Azuga. Sursa foto: ISU Prahova

Un brad de aproximativ 15 metri s-a prăbușit peste o mașină ce se afla în mers pe DN1, la ieșirea din Azuga. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri, duminică dimineață, potrivit informațiilor transmise de Centrul Infotrafic.

În autovehiculul cu număr de București se aflau două persoane.

DN1: Un brad s-a prăbușit peste o mașină ce se afla în mers

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat duminică, 26 februarie, în jurul orei 10:40, că pe Drumul Național – DN1, Ploiești – Brașov, la ieșirea din stațiunea Azuga, județul Prahova, un brad a căzut pe șosea și a acroșat o mașină în care se aflau două persoane.

Inițial, autoritățile au transmis că în mașină se aflau patru persoane, dar au corectat informația și au anunțat că este vorba despre două persoane, potrivit Libertatea.

Potrivit primelor informații transmise de sursa citată, șoferul autoturismului a acuzat dureri în zona feței, si a fost evaluat medical la fața locului.

În cădere, bradul a avariat și un stâlp de electricitate, dar și gardul unei case.

„Traficul este oprit pe ambele sensuri, se acționează pentru remedierea situației și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, a transmis Centrul Infotrafic, duminică, în jurul orei 10:40.

La fața locului s-au deplasa de urgență pompierii din Sinaia, o autospecială de stingere, dar și o ambulanță SMURD.

ISU Prahova a anunțat că șoferul și pasagerul au reușit să iasă singuri din mașină. Șoferița, în vârstă de 32 de ani și un pasager, în vârstă de 35 de ani, vor fi transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conform ISU Prahova, bradul măsoară 15 metri lungime și are un diametru de 0.7 metri.

În jurul orei 11:20, bradul a fost îndepărtat de pe partea carosabilă, iar traficul rutier s-a desfășurat alternativ. Polițiștii rutieri au dirijat circulația.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri în jurul orei 12:00.

Cookies